Thema: Liebe & Flirt
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.02.2006, 23:25
gelincik02

Standard Evet kimse eziklik hissetmesin

herkesin kendi tercihi sonucta...

ama

bunu kabul edemeyen insana da "hinterwäldler" demek pek dogru olmaz gibime geliyor. Nasil kizimizin tercihi cinsellikten yana olduysa zamaninda, bu insanin tercihide cinsellik yasamamak olabilir. "konservativ" bir erkekse oda yasamamistir -herhalde-. Dann hat er einfach das Recht dazu, dies nicht zu akzeptieren.. Natürlich gibt es auch eine andere Art von "Konservativen" sie selber alles machen und dann eine Jungfrau heiraten wollen........aber die lasse ich jetzt mal außen -das ist ein anderer Fall über die ich mich natürlicherweise auch beschwere. Ama malesef yine erkeginki hosgörülüyor, kahretsin ama böyle. Erkek adilik yapiyor diye bizimde adilik yapmamiz gerekmiyor sirf "Esit" olacagiz diye...Ben esit mesit olmak istemiyorum, ne demisler "kizlar altin kesesi, oglanlar cöp tenekesi" :-) Cocuklugumuzda cok oynardik bu oyunu...ve hala oynamaktayim bu oyunu,yalniz bir farkla: Kücükken erkek arkadaslarimizi kizdirmak icin oynardim, simdiyse kendimi yüceltmek icin ;-) Bakire olunca sizin sandiginiz gibi ezilmiyor insan, tam aksine bütün ipleri eline alabiliyorsun. Tabii akilli olursa bi kiz.

Herkese kendi cizdigi yolda mutluluklar.