..einfach zu doof sind um eine vernünftige Beziehung zu führen. yukardaki arkadasa´da katiliyorum cogu yönde tabiiki. Die führen hier jahrelang nur Sexbeziehungen und wenn es um heiraten geht nehmen die sich so ein Dorf-Mädchen von dem sie glauben, dass sie nie in ihrem Leben verliebt waren :-) Genau so läuft es dann ab: Der Typ geht jedes WE in die Disko und zwar nicht nur zum Tanzen, sondern auch um andere Dummheiten zu machen. In der Woche arbeitet er in einer Fabrik oder er repariert autos, oder an einer Tankstelle eben, keine ahnung was auch immer :-) So ein langweiliges und unerfülltes Leben versucht man halt als Mann in diskos auszugleichen indem man sich sexuelle BEstätigung sucht. Nur im Bett kann er den Tussies beweisen das er ein Mann ist, sonst nirgends. Bu arada zaten oglunun egitimiyle ve ahlakiyla hic ilgilenmemis ama onu elinden gelse kendi giyindirip kendisi banyo yaptiracak kadar simartan annesi baslamistir dirdir etmeye: Oglum artik evlenme vaktin geldi; evde kalican :-) (annesinin fikri: Evlenince evine baglanir,tamamen yalnis) Aslinda oglan gayet memnundur bu züppece hayatdan :-) ama ne varki annesinin lafindan cikamaz (bircok türk erkegi ana kuzusudur

) ve "tamam aney izine gidincik bahalim bana köyden bi giz" der. Annesi"niye köyden oglum yakinda yohmudur?" Oglu "yoh anne bana onlardan bahsetme, her haftasonu diskoda coh alamanyali giz görüyom, artih bütün alamanyali gizlari benim icin aynidir" der :-) annesi "eyi o zaman bizim köydeki haci hüssemin gizina bi bahariz böyümüstür oda" der. Oglan icin zaten farketmez kimle evlenecegi, o yüzden kabul eder. Aradan bir kac ay gecer ve izin zamani yaklasmistir. Bunlar ailecek izine giderler. annesi gittikleri bir dügünde caktirmadan biricik aslan! oglunu yanina oturtur ve "hadi begen bahalim su gizlarin arasindan!" der :-) Oglanda etrafa sööyle bir göz gezdirdikten sonra "aha ana ben su kösedeki melul melul bakislariyla zavalli bir havasi olan su gizi begendim" der.. Anneside no problem oglum der ve kizin aailesinin oturdugu masaya dogru yol alir :-) Bu arada oglanin babasinin giki cikmaz. Sonrasi maglum ;-) biz size görücü gelmek istiyoh biz alamanciyiz bakin oglumda aslan gibi. Nee alamanci mi? Ok yarin görücü gelebilirsiniz. Sonrasinda vaadler verilir kiza ve ailesine, almanyada cok iyi bir yasam kizi beklemektedir. Kiz icin kurtulus sandigi bir batakliktir almanya, erkek icin bu kiz bulunmaz bir nimettir, cünki almanyada herkes bu oglanin ne mal oldugunu bilmekte ve kiz vermemektedir. Kandiriverirler oracikta zavalli kizin fakir ailesini. Sonrasinda almanyaya gelinir, kiz hemencecik hamile kalmistir, evden disari cikacak durumu yoktur yalniz basina.Ne almanca kursuna gönderilir, ne de kocasi koluna takip gezer bu sucsuz günahsiz kizla. Ömrü cocuk büyütmekle ve her daim "kocasinin" yolunu beklemekle gecer. Zira kocasi sirf evlendi desinler diye evlendigi bu kizi evde cocuklariyla ve kaynanasiyla (yani oglanin kendi ailesiyle) birakir ve önceki hayatini yasamaya devam etmektedir- yani diskolarda sürtmektedir ve elalemin namusuna göz dikmektedir veya yabanci hatunlarla "gezmektedir". Iste böyle türkiyeden pembe hayallerle gelen bilincsiz aysenin hayati burada biter.