Thema: Toleranz
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.01.2006, 03:08
unknown

Standard niye biliyormusun??

ilk basta yazdigin icin tsk.. silmistim üyeligimi.. icimde birseyler kaldi.. geri döndüm.. ama yazip cikacagim..!

1. 4 yasinda abimin arkadasi tarafindan... anlarsiniz..
2. yillarca sirtima demiri batan bir yatakta yattim
3. üzerimden farelerin zipladigi bir otaya atildim.. ve bu öz ailem tarafindan!
4. abim ve annemden yillarca dayak yedim babam olmadigi zamanlar
5. madde bagimlisi oldum.. ama yinede her zaman sinif birincisiydim..
6. abimi yapmaya calstim bir yil kala annemin bir lafina kizip terk ettim.. "ünüversite yassak sana kizim.."
7. imam nikahli "kocam" kanserden öldü
8. babam kanserden öldü
bu arada yinede son derece basarili birisiydim yine öyleyim..
9. hamile kaldim.. ve kanser hastasi oldugumu ögrendim .. yala ölecekti bebegim.. ya sakat dogacakti.. ama kimin duasini aldim bilmiyorum.. sapa saglam bir oglan cocugu dogurdum..

ve bu gün is yeri sahibiyim.. evim kendimin burada ve tr de..
durmadan ayagima celme takilsada ben bunalari inatla basardim..
burada cok basit anlattim.. ve ilk kez anlattim bazilarini .. bunlarin getirdigi ruhsal zorluklari hic yazmadim bile..
bunlar tabiki her sey diil..

siz aileniz sizinle yemek yemenize izin vermezse ne yaparsiniz?? her olan sizin sucunuzsa..? ve namusunuza bir leke getirmediginiz halde namussuz diye hitap edilirse??
bunlari örnek alin diye yaziyorum.. buna benzer ne hikayeler ve bilgisayarin karsisinda.. hic kimseyi kücük görmeyin!!!

sonra gelip bana uniden bahs ediyorsunuz.. simdi siz bana söyleyin. .ben hayatimin hangi kismindan zaman calip .. güc gösterip okusaydim???

bu kadar arkadaslar.... iyi geldi.. sag olun..
bir sey fayda ederse ne mutlu bana!!!
su an bile burnum kaniyor .. ve niye kaniyor diye düsünmeden "allah kimsenin basina vermesin diyorum"

hadi yolunuz acik olsun )
eyvallah..