Thema: Liebe & Flirt
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.01.2006, 14:41
rainbow26m

Standard benim 15 yildir aradigim seyi siz 5 daki

kada bulmak istiyorsunuz. Asagi yukari 15 yildir idealimdeki kisiyi ariyorum ama bulamadim. Benim begendigim kisi beni istemedi, beni begeneni ben istemedim...
Evlenmek istedigimiz kisideki beklentilerimiz (aradigimiz özellikler) arttikça onu bulmak daha da zorlasiyor. Aslinda istedigi tek sey güzel ahlakli, mütedeyyin ve iyi kalpli birisi ile evlenmekti ama olmadi.
Aska gelince öyle birseyin varligindan süphe etmeye basladim... artik inanmiyorum aska desem yalan söylemis olmam.
idealimdeki kisi ile degil de herhangi biri ile evleneceksem bosuna mi bekledim bunca yil.
Bir bayan için iyi birini bulup evlenmek daha zor kardesim... karsiniza çikan çogu erkegin ilk düsüncesi sizi yataga atmak olur...
Su çok aci bir gerçek ki bu dünyada seveni üzüyorlar ve üzeni seviyorlar (aslinda bu sözün aslı müstehcen)... bu dünya kötülerin dünyasi... kazan hep kötüler, duygularla oynayanlar, insanlari yariyolda birakanlar... ve gününü gün edenlerin dünyasi bu dünya...
iyiler, sevenler hep kaybetmeye ve ..kilmeye mahkum bu dünyada.
ÇOk yaraliyim ya içimde isyan var, nefret var , ümitsizlik var daha fazla yazmak istemiyorum.
Yanlis olan birsey var ama ne ya kalplerin böyle delicesine kontrolsüz sevmesi yanlis, ya Allah bizim için özel birini yaratmayi unuttu (hasa O böyle bir hatadan münezzeh ve müberradir) ya da insanlar GERÇEKTEN sevilmeye layik degil...
Yanlis olan birsey var... yürekten sevenler incitilmemeli ama incitiliyor... sevdikleri için pisman olmamali ama pisman oluyor...
Saygilar
Allah yardimcin olsun