Merhaba!
Ne güzel bi yazi. Hosuma gitti! Genc kizlik hayallerinizi süsleyen erkek cinsi bu demek..
bu tip erkek bulmak herhalde zor degildir. Ne de olsa kadinda biter her is. Kendisi sevdirir ve kendisine baglamayi becerirse, en hovardasi bile dize gelir. Bu kesinlikle dogrudur. Karsilik istemem
Ama ya kadin?
Bilmiyorum, hepiniz taabiki farklisiniz, farkli oldugunuz icin degerlisiniz ama....
genel anlamda kadin ve kizlarda ben bir dejenerelik görüyorum!
Adet, töre, kültür, dil, namus, iffet...ve bir cok özelligi arar ve bulamaz oldum ?
Taabiki hepiniz dersiniz, bu erkek ne diyor simdi. Bize namussuzmu demek istiyor. Asla. Haddime degil...
Ama erkek aramak ne kadar zorsa, bu zamanda kendine yakisir bir kiz bulmakta zorlasti. ufak sebebler yüzünden ayrilir oldular.
Annelerimiz babalarimiz, iyi ve kötü günde birbirleri ile mutlu yasiyorlardi. Ne olursa olsun, ne gelirse gelsin. Taabiki evlenmek kadar bosanmakta normal. Dul kalmak ayip degil. Karsindaki adam gercekte AYI ise...bosanin! Erkekmi yok
Yalnis anlasilmasin! ben demiyorumki, tümden türk adetlerine uygun yasayalim. Taabiki zamana uyalim, ama her haftasonu diskotekte gördügüm ve disarda birgün baska diger gün yine yeni yüzler ile gezen kizlari görünce diyorumki...
bunlar bizim cocuklarimizin annesi olmasin!
Bizim annelerimiz böyle degildi!
Kadin ve kiz bulmakta cok zor...
bu gidisle bekarlik gercekten sultanlik olacak!
Saygi & Sevgilerler
Emre