senin paragrafini inceleyelim :
"Bilmiyorum ama bu "daha iyi bir yasam" kelimesi bana hala garip geliyor. Kadinlarin yasama bakma tarzi daha farkli oldugu için olabilir bu. Mesela daha iyi bir yasam istiyorum derken belki bunu derken modayi yakindan takip etmeyi, en son çikan spor arabaya binmeyi, ünlü tatil yerleriinde ünlülerle tatil yapmayi. Bayrami dünyanin bir yerinde, yilbasini baska bir yerde, yaz tatilini bir baska yerde geçirmeyi, alisverislerini Paris"in, Londra"nin en lüxs magazalarindan yapmayi kastediyor olabilirler. "....
Modayi ben zaten yakindan takip ediyorum, bunun icin kocaya ihtiyacim yok :-) Yani evlensemde giyim tarzim ve zevkim degismez.. Hem ben zaten calisan bir bayan olacagim icin esimden "bana sunu al, bana bunu al" seklinde isteklerim olmaz..Karsimdaki insanin anlayisli ve asiri dikkatli olmasini beklerim..asiri dikkatli derken; beni cok dikkatle dinlemeli ve söyledigim hicbirseyi "öylesine" söylenmis bir söz olarak algilamamali.. isteklerimi gözlerimden okuyabilmeli..
Öyle fazla pahali seylere merakim yoktur.. Pahali takilar, arabalar vs gibi seylerde gözüm yok.. spor arabasini napayim. Normal bir arabam olsun yeter.Asiri lükse ihtiyacim yok. Almanyada iki insanda okumus ve iyi bir meslekleri varsa hersey kendiliginden gelir zaten, fazla zengin olmaya lüzum yok.. ben herseyi alnimizin teriyle birlikte kazanmak istiyorum.. Pariste alisveris yapmak sandigin kadar süper birsey degil..parisi sevmiyorum, bana türkiye olsa yeter. Tatillerimde ise dedigin gibi degisik yerlerde gecirmek istiyorum. Baba evinde yilda sirf bir kez tatile gidiyoruz gidersek, oda türkiyeye. Türkiyede ise yine belli bir yere, degisik bir yere gittigimiz yok..bir memlekete birde yazliga..:-) Ben degisik turistik yerleri görmek istiyorum ve görecegimde. Bu bir "lüks" ise evet karsimdaki bana bu lüksü sunabilmeli.. az ile neden yetineyimki mutlu olamiyorsam..