Eskide kaldi o uzun asklar, o uzun sevismeler. Eskidendi darmadagan yatakta sevgiliyle saatlerce sarilip göz göze olmak. Hersey cok hizli oldu, yedigimiz yemek fast food, sevdalarimiz da öyle. Sevgili Yilmaz Erdoganin "Hijyenik Asklar" siir kitabinda cok anlatir böylelerinden.
Ne ariyoruz yüzlerce bedende? Neden tek bir insanda bulamiyoruz? Askin kurallari olurmu? Sevismeler cok mu ucuz artik? Tanimadigin bir tene dokunmak, gözüne bakamadan erkegin, utanarak belkide icin kan agliyarak. Ya erkek? Yaninda yatan bedenin bir kiza ait bedenin icinde ruhu tanimak istiyormu?
Yillar önce acmistim ben cinsellikle ilgili tartisma odalari...Namus koruyucularimiz beni karalamisti. Bakiyorum simdi kimin eli kimin cebinde belli degil.
Zaten biz türkler cok konusuruz, erkegimiz sevgilisiyle yatmak ister ama karisida bakire olacaktir. "Sevgilim bana bir kere versin, karim bakire olsun". Sevisen, seks yapan kadin insan degildir "orospu"dur. Hangimiz gögsümüzü gere gere benimde bir cinsel hayatim var diyebiliyorki?
Inanin bana sorun cinsellikte degil. Asik olan bütün sevgililer yillarca gün ve gün cafe de oturup el ele tutusmuyorlar.
Sorun Moral ve Liebe, oluyor. Neden o daha kücücük cocuk beden hic anlamadigi karsi cinsten sevgi bekliyor? Ve sevgi yerine seks (baska bisi dicektim ama ayip olur

buluyor? Cocuklara sevgiyi veren aileleridir ve besbelliki iyi bir cinsel ve saglikli bir iliski kuran insanlarin cogunun aile hayatlarida iyi gecmistir.
Ama bizim toplumumuzda nerde bunlar? Tanimadigi bir kizla sevisir erkek ertesi sabah oturup "ben müslümanim, dinime inanirim domuz eti yemem bidibidi" oglum aksam beni miken komsumuydu? senmiydin??
misal.....hepimiz tertemiziz, hic birimiz sevmedik hic birimiz onun gözlerine bakmadi, ellerini tutup burnunu ensesine dayayip kokusunu icine cekmek istemedi sevdiceginin, hic birimiz onun teninindeki tuzu tatmak istemedi, dokunup sevismek istemedi...
haaa buna inanan gamze özceligi de video görüntülerine kadar masum bakire saniyordu, o ayri....ölün ya lütfen.