Yersiz ithamlar
Kardes,
bu laflarin herhalde bana degildir, cünkü yaptigin tariflerin hicbiri bana uymuyor.
Ben ne rum asilli, ne cerkez ne de cecenim.
Kökenim belli ve rahatlikla aciklayabilirim, ancak benim yasadigim milliyetcilik kafatasci milliyetcilik degildir. Benim milliyetciligim Atatürk milliyetciligidir.
Benim icin yurttaslarimin kökeni önemli degildir, kendisine Türk diyen herkes benim ulusumun ayrilmaz bir parcasidir ve bu vatanin en azindan benim kadar sahibidir. Benim burada kullandigim Türk kelimesi bir irk tarifi degildir. Benim kullandigim Türk kelimesi ulusuma verilen isimdir.
Eger Kürt kökenli yurttaslarima laf atmakla itham ediliyorsam o zaman bunuda kesinlikle kabul etmiyorum.
Benim yurdum insanima bakis acim ortada.
Eger fazla zahmet vermeyeckse benim bir makalemi okumani rica edecegim.
Makalem "Frankreich-Krawalle" forumunda "Aci durum" basligiyla 21/11/05 tarihinde yazilmistir.
Bu makalemi bir oku ardindan ithamlarinin dogru olup olmadigini lütfen burada acikla.
Ve ayrica diger makalelerim de ortada. Biz nerede farkli kökenlere mensup yurttaslarimizi suclamisiz acikla ben de göreyim.
Yok, eger lafin zaten bana degilse o zaman senden ricam bunu da burada acikla.
Son olarak sunu söylemek istiyorum.
Önemli olan insanlarin kökenleri degildir. Önemli olan insanlarin bu vatan topraklarina ve bu vatan topraklarinda yasayan insanlara sevgileri ve bagliliklari.
Benim yaptigim tek ayrimcilik bu noktadadir.
Ayrica rum asillilarin asiri milliyetci olduklarini söylüyorsun. Bu konuda benim pek verilerim yok. Ancak bugün Türkiye"de makam sahibi olan birisinin rum ceteci bir ailenin torunu oldugu iddiasi gündemde. Bu sahis Türk kelimesinden (Atatürk milliyetciligi anlaminda Türk kelimesi) itinayla kaciyor cünkü arkadas milliyetci degil ummetcidir.
Demek her rum asilli milliyetci olmuyormus.
Not: Yukarida belirttigim makalemi bu forumda bulabilirsin. Baslik 21/11/05 tarihli Aci durum makalem.
|