Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.12.2005, 13:57
unknown

Standard Fenerbahçelilik ve Ele$tiri

Ele$tirinin olmadigi yerde kayda deger ilerleme olmaz , ben bugune kadar , daum neden boyle yapti , tuncay neden boyle oynadi , nobre neden o gol"u kacirdi diye hic elstirmedim takimimi. Bu tur ele$tiri yapmak gercekten cok kolay. Sahsen bu tur yazilari ve ele$tirileri soylememek icin bir cok sebebim var.

-2.5 sene oncesine kadar bu takim 2 sene ust uste sampiyon olacak 3. senesinde ilk 2 hafta beraberliklerinden sonra 12 mac ust uste kazanacak ve cikacagi 13. macta da favori olarak gosterilecek deseler inanmazdim.

-2.5 sene once bir cok yildiz olmasina ragmen sahada futbol oynayamayan , ic hesaplasmalari , futbolcular arasinda gruplasma olan bir takimin 3 sene sonra bu kadar huzurlu , futbolcular arasinda arkadasligin ust duzeyde ve tam bi kolej havasinda olacagini soyleyen olsaydi inanmazdim.

-2.5 sene once mali yapisi cok kotu olan , baskan"inin destegi ile futbolcu transfer eden ,her sene 3 td degistiren bir takimin , kombine biletleri satisi 25.000 lere cikacagini , artik transfer etmek icin transfer yapmayan , 2-3 futbolcu ile takviye yapan bir takimin olacagina soyleyen olsaydi inanmazdim.

-2.5 sene once bu kadar genc bir takimin sampiyon olacagina ve bu oyuncularin her gun yavas yavs ta olsa kendilerini gelistirdigini gorebilecegimizi soyleyen olsaydi hic ama hic inanmazdim.

Bu tur artilari inanin o kadar uzatabilirim ki , sayfalar alir , ama bence bu bi kac ornek bile aslinda ne kadar ilerledigimizi anlamiza yardimci olabilir.

haa! $uda bi gercek , eksik yanlarimiz var , belkide baya bir var , ama her$ey pat diye olmaz , sabir , inanc ve cali$mak ile her$ey ba$arilabilir.
Gercekci olalim , daha cok yeni bir takimiz , daha asacagimiz cok uzun bir yol var , hangi 4. torba takimi 2. sene katildigi CL"de tur atlamistir ?Yada Ceyrek Final , Yari Final oynamistir ? ( ben hatirlamiorum varsa kusuruma bakmayin ).Ayrica bu sene dustugumuz grubun cok denk bi grup oldugunu ve rakip olarak karsimiza cikan takimlarin bize karsi bir cok avantajinin oldugunu soylemek gerek.

Aslinda diger renkda$lariminda dedigi gibi , Biz fenerbahce"liler gercekten biraz farkliyiz , rahat bize batior , yildizlari olan bir takim bize batior , ne bileyim tr"de yakinda egale etmeyecek rekor birakmayan bi takim bize batior..

bazen du$unuorumda , belkide fenerbahceliligin ozu burada yatior , DOYUMSUZUZ , MUKEMMELLIYETCIYIZ , ama $unuda biLmek lazim , mukemmel insan , mukemmel takim , mukemmel td , mukemmel baskan yoktur , olaylari ve insanlari; gunahlari ve sevaplari ile sevmek lazim.

Ama yinede ele$tirelim , yapici olalim , yikici olmayalim , her mac sonrasinda bu forum"larda , X artik gitsin , Y ile nereye kadar , Z ile bu isler gitmez safsatalari ile ilerleyemeyiz , daha yapici daha olgun elestiriler yapalim.

Dilim dondugunce birseyler anlatmaya calistim , umarim basarabilmisimdir;

Herkese Saygilar.