Ben o deyimin tersini taniyorum „insanin yüzünün güzelligi icine yansir“, demekki insanlar islerine geldikleri gibi kuruyorlar bu cümleyi ;-)
E tabiiki bakimli olmasi lazim. sirf güzellik aranmamali derken tamamen bakimsiz tarzan olsun demedik… Bakima, giyimine vs bende cok önem veririz elbette.
Solaryum konusuna girmiyelim
Gecenlerde evde canim sikildi, internete bir bakayim dedim konser monser varmi. www.Rakkas.de ye girdim (reklam yapiyormus gibi olmasin)

ve ordaki resimlere baktim. Inanirmisin 200-300 resim arasinda bütün diskolar arasinda BIR tane bile „normal“ denilebilecek kimseye rastlamadim! Hepsi solaryum karasi ve tam „metrosexüel“. So richtig ekelhaft halt..
Eine schöne Frau kann nichts entstellen, sowie durch Schminke keine hässliche Frau schöner werden kann. Eigentlich wollte ich nicht nur über das Thema Schönheit reden. .-)
Bir kadin 60indada güzel olabilir tabii. Masallah diyelim annene -)
Neyse benim anlatmak istedigimi anlamissindir umarim. Gercekten yakisiklilik veya güzellige bir yere kadar dikkat ediyor insan. O insanin karakteri cazip gelmezse isterse süper manken olsun. Malesef dis görünümlerine önem verdikleri kadar karakterlerine önem vermiyorlar. Kiracin bir sarkisi var „kizlar elimizde paralar cebimizde..aglasin sarkilar dilimizde!“