Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.11.2005, 11:58
eniskaya

Standard Hepinize bir Soruyorum

ich habe keien Lust mehr jedem einzel zu antworten...

Kusura bakmayin ama cogunuz zamanin insani medeni ve Demokratik yapilara sahip degilsiniz..... samimi söylüyorum.. kimsenin arkasindan degil... direkmen yüzüne söylüyorum....

Hört mit der viel besser wisserei auf....

Yok efendim 4 kari alinabilirmis...

Kusura bakmayin... öyle bir DIN bir medeniyet yada kabul edecek karilari ben bu zamjanda görmedim... gören varsa söylesin.....

DIN nedir.. was ist Religion... was ist Gotttt... und wofür gibts das allessss ?????

DIN Allahi tanitan mekanizmadir... oda MECAZIII anlamda... insanin ruhunu kalitelestiren gelistiren hayat felsefesi... AMAAAAAAA kisisel....

Yani herkesin DIN anlayisi ayri ayridir... yoksa varmi benim gibi düsünen aranizda... yokkk kesinlikle yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Cünkü olay acik.. aranizda kadinlari zayif sayan... erkegi üstün sayan ve 4 taneye kadar alip SEVISME izini cikarmak isteyenler varrrr...

Efendim Kanuni Haremindee karilari siraya düzdügünü diyen yok... ama gidip Hiristiyanlari yada diger toplkuluklari TILT etmesiyle övünüyoruz... kusura kalmayin ama ben övünemiyorum....

Acikca söyleyelim... Padisahlarimizin cogu SEX icin köle tutuyorflardiiiii... veeeeeee kapilarina Haremlerinin EUNUCHELER yerlestiriyorlardiki.. karinlarini kimse becermesin....

iste bu SEXOMANYAKLIKTIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRrrr

baska adi yok.... HURAFENIN taaaa kendisidir...

Ama söyleyelim... politikaci olarak ve savas uzmani olarak Kanuninin üzerine yoktu... gecen yil mezarini ziyaret ettim.. ve duada bulundum... ama Allah bilir simdi ne haldedir... kaldiki hemserim sayilir cünkü oda Trabzon dogumlu....

Euer aller Problem habe ich Analiziert.... KRALA KRALIN HAKKINI VERMIYORSUNUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Vereceksinizzzz... Kralin hakki Kralindir.. senin veya benim degil......

ancak ve ancak o zaman hayatinizda beyninizde ve gönlünüzde bir seyler kazanabilirsiniz....

Özün Özmüüü... o zaman hic bir servet hir bir san söhret gibi özünden ödün verme....

Ne mutlu Türküm diyene ve ben Türk oldugumdan son derece memnunum...

Ilk önce insanim, sonra Türküm, daha sonra demokrat ve daha sonra Müslümanim.....

Cünkü Müpslüman olmak icin... diger saydiklarim sarttir...

Bir yere bagli olacaksin, yani bir devletin vatandasi olacaksin... özgür HÜR iradeye sahip olacaksin... ve ancak o zaman Müslüman olabilmenin saaaaaadece TEMEL gerekliliklerine ulasmis sayilrisinki... bunlar olamadimi OLMAZZZZZZZZ... bunlar yoksa Müslümanlikta yoktur....

bunlar benim sahsi ve kisisel görüsümdür... beni baskalarinda bu konuda üstün kilan ise... bir görüsümün ve bu görüsümü dile getirebilmemdir...

Olay bu kadar basit ve Sarihtir