O kadar MEDENIKI beynin almiyor iste
Mesela ben... kimse bana hayatimda sunu yap yada bunu yapma.. yada bir bayanla gezme diyemez... kaldiki yasak koyamazzzzz
Ister gezerim ister gezmem... kimseyi ilgilendirmezzz... kimse kimsenin uckurunun hakimi degildir...
Hele hele kimse ALLAHIN PISKOPAT JANDARMASI DEGILDIR...
Asil tüm pislikleri yapaip sonra bir asiridan diger asiriya gecen... yanlis anlamada sen ve senin düsüncene sahip olanlardir....
Ömrü boyunca Kerhanelerde gezen Discolarda gezip ve sonunda TR den basi bagli bir kiz alip eve tikayip SONRADA CAMIIIDE seccadeden kalkmayanlar...
Yahu bana kimse gelip kendi DINI anlatmasin... yok efendim devlet yasaklasin sunu etsin bunu etsin...
Nahhhhhhh... yasaklayamaz... Ben senin DININDEN degilimki bana yask olsun yada baskasina....
Kaldiki hangi MAHLUKAT GERI ZAKALI kari kuam olmayi kabul eder.... sevdigi ERKEGINI baskasiyla TEK evliliktirrrrrrr
Yok öyle ilave kari vermek yada almak... vallahi öyle olsa bizim mahalle serefsizim karisiz kalirdi... cünkü hepsini ben ayartir alirdim... ne tip ne medeniyet nede kapasite olarak bana yaklkasabildikleri icin hepsi Schwull olurdu... iste CEHALETINBITZ ESPIRISI burada yatiyor
|