Insanlik tarihinden ilginc mucizeler:-)
Tarihin ve Tarihi ögrenmenin gercekleri…
kuranın bilime yol gösterdigini,daha nice mucizeleri oldugunu yazıyorlar ya,bu konulara önce de cevap yazdim, aslinda yazilacak cok seyde var ama, maalesef vaktim cok kisitli. Burada verdigim örnekler gerceklerin yüzde biri dahi degildir. Bu konularla gercekden ilgileniyorsaniz adlari verilen kitaplari okumanizi tavisiye ediyorum. Kendiniz bilinclendiginiz zaman kandirilmanizda bir o kadar güc olur. Bilinclenin:
Bırakın Muhammet ve Kuranı,İsayı,Musayı,milattan 10500 yıl önce,Eski Mısırlıların takvimi 365-1/4 gündür.Yani bizim bugünki takvimin aynısı. Bu takvimi bulmalarının ana kaynagı ise SİRİÜS YILDIZI.Bu yıldız,araştırmacıların dedigine göre evrende 365-1/4 günde kendi dönüşümünü tamamlayan tek yıldızdır.DÜNYAYA 8.5 IŞIK YILI BİR MESAFEDDİR.20. yy. teknolojisiyle daha yenilerde keşfedilen bu yıldızı,Eski Mısırlılar neyle,nasıl buldurlar? (ALPI sanirim senin Muhammet bu siriüs yildizini nasil bilsin soruna güzel bir cevaptir bu, daha muhammedin fikirleri dogmadan yüz yillar önce bulunan gercekleri size isitmis isitmis sunmus, sen ve senin gibilerde arastirma yetersizliginden inanmissiniz)
Cevabı henüz verilemeyen bir sorudur bu.Tam da bu baglamda,Atlantis baglantısı devreye giriyor.Yine başka bir takvime göre,güneşin Presesyonel döngüsü olarak hesaplanan bu takvim,baskın takım yıldızlarıyla ilintilendirilerek bugünün bir yılına,2160 yıl karşılık gelmektedir.Eski insanların yüzlerce,binlerce yıl yaşadıklarını anlatn mistik tarihçiler bu takvimi mi kullanıyordu,diye sormadan edemiyor.yİNE eSKİ YERLİLERDEN dOGONLAR,MÖ 4500 yıllarında,Sirius yıldızının hacim ve kütlesini ölçen verilere sahiptir. Yeni araştırmalarda ortaya çıkarılan,sirius çekirdek materyallerinden doldurulmuş bir kiprit kutusunun 50 ton gelecegi hesaplanıyor.Dogonlar bunu nasıl hesapşamıştı? Bu ve benzer ilginç araştırmalar için,tüm araştırmacılar Eski Mısırlıların kutsal kitabı dedikleri ÖLÜLER KİTABI adınd bir kitaptan kaynaklar aktarıyorlar.Bulup okumanın büyük yararı olacagı kanısındyım.
Quod erad demonstrandum
Arastirmanizda basarilar diliyorum arkadaslar ve ALPI
Cesitli sebeplerden dolayi 2 hafta sayfalari ziyaret edemeyecegim, daha sonra umarim tekrar yazismaya vakit buluruz.
Saygilar
|