Tarihi gercek?
Demek senin yazdiklarin tarihle belgelenmis benimkiler uyduruk. Tebrik ediyorum:-) Sanirim asil problemini anladim, sen her seyi kendine göre cevirmeyi aliskanlik haline getirmissin. Daha biraz önce Kurandan baska bir sey tanimam diyordun, bakiyorum Muhammed ve baban tarafindan onaylanis tarihsel belgesellerle zenginlesti tanima alanina giren ispatlar. Bekliyorum daha ne zenginlikler gelecek kanit yetersizligi baslayinca:-)
Alternativide sunmustum aslinda: Ayse senin dedigin gibi 18 yasinda dahi olsa (hayret senin tarihi kanit tam 18"i gözünden vurmus, yani 17 yada 19 degil, tam resat olunan 18 yas, tebrikler)53 yasinda bir adamin, birde peygamber, bir de 11 ila 13 arasi kari almis (buda halen daha senin gibi kanit sunanlar arasinda yüzyillardir tartisiliyormus, muhammetten yada senin baban tarafindan onaylanmis tarihi bir kanit bulamamislar, sevabina bir yardimci olsan?) bir adam neden 18! yasinda bir cocuga! üstelik bakire üstelik zengin! nikah kiyar da evlat edinmez?
Yapistiracagin kulp mantikli bir kulp olmayacak arkadasim, buna mantikli ve ya islami bir aciklama yoktur cünkü. Sonra gelmis bana Islam demokrattirdan dem vurma. AYIP!
|