Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.10.2005, 17:59
Benutzerbild von peren
peren peren ist offline
Neuer Benutzer

Standard baslayan sonuna kadar okumustur elbette:

makalenin yazilis sebebi arkadasin bir yanlisini düzeltmekden ileri geliyor. Diger dinlerin yanlis, sadece Islamin dogru din oldugunu, Allah"in eski din kitaplarinin yerine yeni bir versiyonu gönderdigini yazmisti. O"na bir cevapti makale. Senin yazdigin sekilde Maide suresinin sonu biraz uygun olmadi. Bos lafi sevmedigimden ve yazilarimda "transparency" korumak amacli Maidenin sonu ele alinmadi. Ileride gerekirse oda olur. Yalniz buradaki arkadaslarinda ellerine Kurani alip sadece verilen örnekler sinirinda kalip sureleri yarim yamalak okuduklarini düsünmek gibi bir gaflette bulunmak istemedim. Herkesin akli var fikri var, her halde basladiklari sureyi sonuna getiriler:-)
Bunun haricinde az da olsa inandiklari kitabi okumaya tesvik etmek insanlari. Senin gibi yüzlerce web sitesi linki vermekden daha yararlidir diye düsünüyorum. Simdi hatirladim, eskiden de böyle idin, kisa ve net düsündüklerini yazmak yerine sürekli copy&paste, web sitesi linkleri ve bitmek bilmeyen makaleler yazan sendin sanirim.
Üzgünüm ama ileride eski gibi kavram kargasalarina ve bos yere dalasmalara cevap veremeyecegim. Zamanim kisitli. Sadece bilgi alis verisinde bulunmak icin buradayim. Seviyeli bir boyutta, hepsi bu kadar.
Saygilar