Eferim oğlum!
süper kurnazsın.
Hani iki sayfa yazı okusan evrensel pisiko analatik uzman olacaksın.
Ben, pisikolojinin tüm dallarına büyük bir önemi değer veerir ve sonsuz saygı duyarım.
Bilirim ki Psikoloji insan ruhsal yapısının bıcaladığı dönemler hem o ruhsallığı ve hemde bu durumdan oluşan fiziksel büyük sorunaları düzeltmeye namzettir.
Öyle bir durumum doduu anda tüm medeni ve uygar insanlar gibi gider bir pisikoloğun kapısını çalarım, bilirim ki bu bilmci hem benm rahatlamamı sağlarhmde benim ile birlikte yaşayan çevremde bulunan dostlarımında rahatlamasını sağlar. Bu çözüm yolundan asla bir utanç falanda duymam.
Bir başka bir şeyide bilirim, tüm psikolojinin değişik dallarında okuyanların özünde bu eğitimi, seçmelerinin kedi içsel çözemedikleri sorunlardan kaynaklandığını.
Bunun da çözümünü eğitimile, ilm ve irfan ile çözdüklerini ve dahada ilerisine ulaarak kendi çektikleri acıların bir başkası tarafından daha fazla çekilmemesi içinde o kişilerede hem toplumsal, hem bilimsel, hem bireysel yardımlarda eğitimli ve diplomalı olarak yardımlardas bulunduklarını.
Doğrudur beni diplomalı bir çok psikolok arkadaşlarımın olduğu.
Senin olmadığ için bu yüz yılın en önemibilim dalını bile böylesine taşak geçebilmektesin.
Cahillik çok zor öğrenci...
|