Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.10.2005, 13:25
eniskaya

Standard Yarimlarinizi KIZILHAC üzerinden yapin

En saglam yardim KIZILHAC üzerinden yapilir...

Ve o yüzden herkesin Kizilhac üzerinden DEPREMZEDELERE yapmasini tavsiye derim....

Ancak o zaman kesin paralarin o bölgeye gittigine inanabilirsiniz...

öyle Kizilayla yada diger Islami yada Islamcilik adina acilan gruplara DUYGUSALLIK sayinde düsünmeden arstirmadan paranizi verirseniz paraniz o kuruluslari yöneten LAFTA MÜSLÜMANLARIN kasasina girer....

Inanmayan son Tsunami felaketini göze alin Acehe EN ZA YARDIMI ISLAM ALEMI yapti...

Müslümanlar yardim etmezler.... dünyada en cok yardimi yapan Hiristiyanlardir... ve karsiligini her zaman en üst yasam REFAH seviyesiyle kimsenin mali yada mülkü olmayan tüm insanligin ORTAK ALLAHI olan canabu Haktan aliyorlar ve alacaklardirda....

Artik yardim edecekseniz.... gercekten yarim eden kuruluslara paranizi verin.. Alinin Velinin Ahmedin Yasarin kuruluslarina degil.....

Siz gidin paralari camiideki Hocaya verin, bakin bakalim oda gidip paralari oayanada buyanda yemiyorsa gelip yüzüme tükütün....

ALso birakin öyle LAFLARA Islam DINA yada MÜSLÜMANLIK kelimesine kanmayi... Son felakette en az yardimi ISLAM devletleri yapti...

YOk efedim Allah bela vermis... evet vermis... Islam Alemini kara Cahil birakmis....