BLA BLA BLA.... Ahmedi BLA BLAAA
baska bir sey yok.....
Diger dünyada nasil ve ne sekilde neyin ne olacagini kimse biulemez... Resül bile bilemezken zamansal Uzmanlarda bilemez.... sen veya bende bilemem...
Kalkmis MECAZLARI yorumlamis olanlarin EMRINE girmissin... birde ben senin aynanim...
Das ich nicht LACHE......
Tut mir LEid aber Ihr all diese möchte gern ÜPER mOSlems habt einen DACHSCHADEN.... aber gewaltig.....
Güzel arkadasim... hayatta.... tüm insanlari seveceskin tüm insanlarla alis veris icerisinde olacaksin... icabinda onlarla bile beraber Allaha yönelecek onlarla beraber duada etmesini bileceksin... ORTAKLIK arayacaksin...
POSITIV düsüneceksin... hayatin gayesi SALIH AMEL vü güzellikler icerisinde yüzmektir...
DINLERIMIZ AYRI AYRI..... ben normal karsiliyorum... kafamizdaki ALlah yapisi farkli farkli... dünyadaki beklentilerimiz ayri ayri.... buda normal...
En azindan Demokratik temel degerlerde bir araya gelmesini bilmemiz gerek... yoksa Alinin Velinin Yasarin sahsi DIN anlayis beni degil... ancak o ZATLARIN kendisini baglarrrrrr
Yani Oezsunun DIN anlayisi Oezsuyu baglarrrr...
Beni degil...
Senin BerlinliFatihten farkin neeee ????
Oda kendini süper Moslem sayiyor sende öyle...
Bana görede ikiniz birer COCUKSUNUZ.....
Eger günün birinde su anki konstellasyonda Ehli-Kitapsiz Kuranin tam anlamiyla anlasilmayacagini anlarsaniz, belki o zaman bir LEVEL daha ileri gidersiniz.....
Ama EGOLARINIZ buna engeldir....
Ich brauche eure Spiegelbilder nicht... und ich habe keine Angst vor dem Tode
|