Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.09.2005, 00:38
Benutzerbild von alpanerros
alpanerros alpanerros ist offline
Neuer Benutzer

Standard devam edecegiz!!!

Vaybe yi kiniyoruz!
Mütter ohne grenzen aktivistleri ve destekcileri olarak vaybenin cikarci yaklasimini kiniyoruz.
Cocuklarin uyusturucu batagina saplanmamalari icin baslatilan kampaya ile ilgili bir haberi alman basinindan cevirerek aktaran vaybeyi protesto eden analar vaybe tarafindan nickleri silinerek engelleniyorlar
Calma haber yayinlayan vaybeciler bu durumu desifre eden analarla ile röpörtaj yapma teklifinde bulunmus ve rededilmistir. Rededildikten birkac saat sonra ise o analarin nickleri vaybe tarafindan kapatilmistir.
Vaybee egerki mütter ohne grenzen aktivistlerini ve destekcilerini böyle karsiliyorsa ne diye röpörtaj istedi.Ne yapacakti o röpörtaji?
Kedisine röpörtaj vermeyen analarin nicklerinin silinmesinin anlami ne?
Kimi koruyor vaybe, uyusutucu saticilarinin ekmegine yag sürdüklerini zaten biliyorduk.
Bu kadinlarin ve erkeklerin nicklerini silene kadar chatte uyusturucu satanlarin pesine düssün,,,
Bizler biliyoruz ki chatte uyusturucu saticilari cirit atiyorlar!
Onlari desifre edecegiz!
Vaybeyi de desifre edecegiz!

Mütter Ohne Grenzen destekcileri

BU YAZIYI VABEDE DEFTERLERE ASAN Hera, hanah, hominid, alpaneros, xTUALx, homidik, basma, 7heera, hera7, MARAL, alpineros, citikosman
NICKLERI VAYBE TARAFINDAN HICBIR NEDEN GÖSTERILMEKSIZIN KAPATILMIS YA DA SILINMISTIR!!!

INSANLAAAAAAR NERDESINIZ !!!

Selam,
Destek benim icin degil, yapilacak her sey ister karsi ister destek olarak olsun cocuklar icindir. Öncelikle google girerek bu konuda ayrintili bilgi icin Kreuzberg mutter ohne grenzen yazip bak lütfen. Vaybee karsi ise yapilacak olani sen sec bence. Amacimiz taraftar toplamak degil! Amacimiz herkesin cocuklarina sahip cikmasini saglamak. Ben yöntem olarak sana yazdigim duyuruyu bütün vaybee üyelerinin sayfalarina kopyaliyorum.