Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.09.2005, 21:34
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ve orada sen fizik olarak yoksun,

Olamıyorsun fizik bu dünyaya ait bir metaryal bunun böyle olduğunu sende bilmektesin ama insani zaaafından dolayı Alpıye karşı çıkabilmek için metaryalist maddeci felsefeden daha da katısını yaratmaktasın, bu hem güzel, hem değil...
A
Negaifliği ancak bir arada kabul edebildiğin an hem pozitifin, hem negatifin bir anlamı ortaya çıkar, her ikiside vardırlar, sen her ikisi olma, bir başkası ol...

İnsanlara olumlu oldukları söylenince mutlu olurlar, olumsuz oldukları söylenince mutsuz olurlar, birisi insani kurallarda negatiftir, b,risi pozitif.

Ama, doğru olan insanlarda her ikiside olumlu mevcutlatlar olarak bulunurlar, bu bağlamda insan dünyalı bir canlı olarak her ikisidir...

Her ikisi olamaz ise insan olamaz, ruhsallığın bu ilişkiler ile hiç bir ilişkisi yoktur, tüm ruhlar temiz ve evrenseldir ister zaman kavramında, ister zamansızlığın ve mekansızlığın kavramlarında olsunlar...

Onlar ölümsüz ve ışıktırlarlar.

IŞIK BİLGİ, SEVGİ, ŞEFKAT VE ZAMAN VE MEKAN ÜSTÜ NE CİSMİ
NE DÜŞÜNCESİ, NE VARLIĞI ÖLÜÇÜLEMEYEN VE EBEDİ VE EVRENSELDİR. BU BÜTÜN VAR OLAN CANLILARDA VARDIR...

BEN HEM SENİ ANLIYORUM, HEM SENİ YARADANI KABUL EDİYORUM, TARTIŞTIĞIN AKLI BAŞINDA İNSANLARIN HEPSİDE BUNU YAPIYORLAR.

LAKİN SEN BUNU ANLAMAK VE BİLMEK İSTEMİYORSUN..

ELBET HER ŞEYİN BİR OLDUĞU VE ANLAŞILDIĞI BİR HACMİ VARDIR.

LAKİN TARTIŞTIĞIN İNSANLARI HAFİFE ALMA, HAFİFE ALIRSAN EMİN OL SENİN İÇ DÜNYANDA VAR OLAN SORUNLARINDAN KAÇMAYA ÇALIŞMAN AMA BÜYÜK BİR ÖZLEM İLEDE YARDIM ÇAĞRLARIN VARDIR.

KURANI YALNIZ SEN OKUMADIN, YALNIZ İSLAMİ KESİM OKUMADI, MERAK EDENLERİN HEPSİ OKUDULAR...

VE SEN ONLAR OKURKEN YANLARINDA HİÇ BULUNMADIN, MERAK BİLE ETMEDİN...

BIRAK İNSANLARI OKUDUKLARI TANRI KİTAPLARINDAN OHUDUKLARI GİBİ İÇ HUZURA SAHİP OLSUNLAR.

SENİN İÇ HUZURUN NE BANA NEDE ONLARA MUTLULUK VERMEYEBİLİR, BENİMKİDE SANA.

SAYGI, SEVGİ, ŞEFKAT VE OLANIN KABULLERİYLE...