Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.09.2005, 21:44
eniskaya

Standard Bak güzel kardesim

belliki kafani SAFSATALARLA yikamislar.... istedigin kadar inkaride bulun... bu böyle... sen su an bana annem babaminda inandigi ve bana kücükken anlattiklarini siraladin..

efendim Kaainati Allah HZ. Muhammed icin yaratmis.... hahahahahahaaaaaaaaa....

Vallahi hayatimda bunun gibi DELI SACMASIYLA ben sahsen rastlasmadim.... bunu ben senden öncede duymustum.. o yüzden üzerine alinma lütfen...

Bu o kadar Allahin sistemine aykiridirki... hatta o kadar aykiridirki... resmen IFTIRADIR... ve ALLAHI kücük düsürmedir...

-----------------------------------

Söyle lütfen bir düsün...

Samanyolu Galaxisisinde 4 Milayara yakin yildizlar var.... dünyamizda bu koskoca Samanyolunun saaadece kenerinda bir gezegen...

Devam düsünelim.... Samanyolu Galaxisi gibi.... MILYARLARCA.... GALAXILER VAR EVRENDE....... yanii SONSUZZZZZZZZZZZ

Simdi gelelim... Allahin tanimina...

Allah nedir.. ???

Allah Ihlas Suresinde belirtildigi gibi....
UCSUZ BUCAKSIZ SINIRSIZ TEK..... ve KAAINAT ISE ALLAHIN BIR GÖLGESI... veya parcasi....

--------------------------------

Simdi sen gercekten böyle durumda Allah kaainatin büyüklügünde önensiz bir Galaxinin... önenmsiz bir Plkanetindeki bir Resül icin Kaainati yaratmistir....

Yaniii bu kadar uzun zamandir gülmemistim...

Yaaaaahuuu bu denilen Allah HZ. Muhammedi bilememiste gereksiz yere sonsuzlugu yaratmis... yanii simdi Allah HZ. Muhammedi cennete sokamazmiydi...

Vallahi dostum... bunu sana diyen ALLAHI tanimiyor...

SU ANDA sen ALLAHIN bir parcasisin.... haberin varmiydi...

HZ. Muhammedin Allahi nerdeeeeeee.... senin inandigin Allah nerde....

Hatta sen kesinde onun göklere gidip Allah ile namaz POKERI yaptiginada inanirsin... veya HZ. Isanin göklere gittiginide....

--------------------

Sana diyecek bir seyimiz yok... DINLERIMIZ ayri ayri....