Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.09.2005, 18:00
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard hmmm

demokrasi ye karsi olan yok demokrasinin yanlisliklarini gözler önüne seriyoruz

enise anlatmak istedigim onun ruhunun maddeye dayindigi ve baskasinida inanciylan onun gibi olmasini illada istemesidir

demokraside herkes yüzde yüzde deyildir irak savasinda abd ye asiri bir karsilikligin vardi hani dünyaya alim ilim teknoloji dagitan demokrasin

neden milyonlarca insanin ölümüne sebeb oluyor neden baska ülkeleri birlesmis milletlerin izni olmadan saldirilarda bulunuyor bati ülkelerinin bazilarida bu alimler ve herseyi bilenler ülkesine destek olmadimi

demokraside maddeye baglanmis bir durumda yani makinelesmisler makineyi herzaman calistirilmasi icinde baska ülkeleri iskal edip hertürlü gururlarini ellerinden alip sömürmek len oluyor

sen kendini herzaman herseyi bildigini saniyor ama yaniliyorsun yazilarim sana karsi olmadigi halde bana karsi yazilar yazdin halbuki forumda cok sayida ilginc yazilar var

ama seni etkilememin sebeblerinden birtaneside beni hic bir zaman görüslerinlen inandiramamandir

demokrasiyi kemalizmi laik ligi cumhuriyet ciligi sosyalizmi cagdasligi ve kominizmi hepsini birbirine karistirmissin dostum

sanki biryere siginmak igibi bir anlayisin icinde ve siginacagin yeri bulamama endisesi icinde bir hava estiriyorsun