hic gülecegim yoktu, HAHAYYYYY :O)
yahu, bende vaybeenin cogu uygulamasini sevmiyorum, ama böyle cocukca hareket edenini ilk defa görüyorum galiba :O)
ilk olmasa bilene baya cocukca :O)
STOP!
sen gercekten dedigin kisileri taniyorsan git söyle durma.. yalan söylemeden onlari harekete gecirecegini zannetmiyorum. ondan sonra zaten dogrular ortaya cikacak. OZAMAN vaybee"de hem senden hemde o kisilerden gazetelerinden özel bir ÖZÜR talep edecektir.
STOP!
birde tazminat davasi acmalarini tavsiye ederim.. yalan dolanlarla is cevirenlerde cezasiz kalmasin :O)
STOP!
VAYBEE bu parayi lütfen muhtac, kimsesiz cocuklara bagis etsin!
STOP!
el-kaidenin ne oldugunu herkes biliyor, senin ne yazdigin degil, senin cogu yazdiginda cocukta yazilar oldugu icin, belki o yazida birde baskalarini katmissindir isin icine.. kim kirmizi etmisse o yazini iyi etmis!!!
STOP!
simdi bunu yazdim diye bana KRIPOmu gelecek? hosgelsinler :O) evime.. cayimi icmeden yollamak istemem onlar, bizim dinimizde kültürümüzde misafirlere saygi vardir :O)
STOP!
romanin ROMANLARINA baya kahkaha ile güleceklerinden kuskun olmasin :O)
STOP!
fazla stopladik galiba, olsun
STOP! :O)))))))))))))))))))))
bana cokca camiye gidiyormus gibi davrandinda, senin vaybeeye (internete) cok katilip kafayi yemis olabilme ihtimalin cok yüksek, yazilarindan anlasilan BU :O)
STOP!
beyaz önlüklü amcalara selam söylersin :O)
STOP!
bu kadar "STOP!" yetsin artik..
STOP! :O))))))))))))))))))))
|