Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.09.2005, 16:48
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Çağ dayatılmaz, çağ üretim teknolo,

jisinin ürünüdür, tüketim değil.

Çin çağdaş bir ülke hiçolmamıştır, çünkü tüketim pazarıdır, Demokrasisi olan bir ülke değildir.

Sadece kısabir hatırlatma.

Dinler hiçbir toplumu ne ilerletmiş, nede değiştirmiştir.

Yalnızca İlahi bir sosyal, ahlaki kültür biçimidir ve toplumları itebilen bir yapı değildir.

Dünyanın tüm gelişmeye çalışan ülklerinin temel sorunu çağa ulaşamama, yakalayamama sorunu vardır.

Evet bilgisayar bu içine girdiğimiz yeni çağın,yani bigi çağının temel motor gücüdür, bilgi sayarlara uygulanamayan tüm üretim biçimlerinin bu yeni çağda ürettiklerine pazar bulabilme sorunu vardır, bu sorun çok gelişmiş ülkelerin bile sorunlarıdır.

Teknoljierin gelişimi demek insanlığın daha rahat, daha kaliteli, daha sağlıklı ve rahat yaşaması demektir.

Her yeni çağ bir önce ki çağdan daha ilerde ve daha doğrudur.

Yoksa bir önceki çağ yerini yeni çağa bırakmaz.

Benim cümlelerim ile uğraşacağına, bir çağ yorumunuda sen yaz, bakalım o nasıl bir şeymiş.

Sana tavsiyem biraz farklı şeyler okumandır, eğerki dinler çağ yaratabiliyorlar ise, bu güne kadar neden çağlar oluştular?

İsa ve Muhammet ile bu nokta tamamlanır biterdi.

Benim çağ tesbitimi ve yorumumu anlayamadığını ve doğru bulmadığını belirtmektesin, emin ol ki doğrudur yazdıklarım, sana konunun en üst düzeyde uzmanı olan bilimcilerinin binlerce sayfasını buraya aktarabilirim.

Ama, sen bana dinin çağ değiştirdiğine ait tek bir sayfa bile aktaramazsın...

Ve bu içine girdiğimiz bilgi çağıda insanlık tarihinin son çağı olmayacaktır.