senin türklüğüne.böyle bir ibareyi yazıp yazmamakta cok dusundum.asagılamak kastım kesinlikle yoktur.sadece olayın bir yanını CARPICI bir sekilde izah etmek istedim.eger içinde zerre kadar bir namus kavramı ama türklerin yylarca besleyip geliştirdigi anlamıyla bir namus kavramı bir yer etmişse demek istegimi anlarsın.bu ibarey,i sana yazmam da alaycılıgının sınırlarını fazla zorladıgını söylemek içindi.ayrıca türk türk diye yaygara koparan insanın basortusu ve kadının özgürlüğü noktasında bu denli densiz acıklamalar yapabilmesi beni hakkaten sasırtıyor.
islamda basortusu özgürlüğe işaret eder kadının özgürlüğüne.kadın örtündügüne tüm güzelliklerini mehir verip nikah yoluyla miras hakkı kazanarak tüm hukuksal haklarının muhafazasınına işaretle ancak evlendigi sahsa acmayı özgürlüğünün temeli sayar..
bir kadın kendi özgür iradesiyle islamın emrine kayıtlı kalıp guzelliğini ORTAK KULLANIMA ACMAMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ kullanma hakkına sahip oldugunu ve insanların kendilerine bakarken kendilerini cinsel malzeme olarak değil hakkın emrine bas egmiş SALİHA BİR KADIN olarak görmelerini isteyerek örtünürler.
asıl cinsel sorun örtülü kadınların örtülerine tahammul edemeyenler de vardır..erkekliklerini tatmin etme sorunları gunbegun acıga cıkmıstır..her kadının guzelliğinde payı oldugu iddiasını savunanlar ve kadına CİNSEL MERKEZLİ BİR KİMLİK bicmeye calısdanlar sapıkların daniskasıdır..
örtünen kadın aslı kimliğinin öz<gür iradesinden geldigini ve cinsel bir obje olmadıgını kendisinin kimse tarafından bu sekilde görülmesini istemediğini de duyur mus olur.
erkek egemen kimliğiniz kadınların cinsel guzelliklerinin de dogal guzellikler arasında fevkalade bir guzellik oldugu dusuncesine sarılmanıza yol acıyor..galvaninin cıkısı bu yonde..bu da kadını tamamen edilgen ve tum tasarruflar acık iradesi hic olan bir mahluk konumuna dusuruyor..kadın insandır ve iradesi vardır..guzelliğini istediğine gösterir.KADIN CİCEK DEĞİLDİR.herkesin kullanımına kapalıdır.
sana hitap ettim alpi.sen en azından turk diyosun.

galvani avrupa cocugu anlatmak istegimi anlayabilecegini sanmıyorum..
avrupalı sems le mevlananın askını homosexuellik olarak görebilir ancak.bu da avrupa zihninin guzellik ve sahip olma sevgi ve ask gibi tum kavramları cinselllik merkezinde degerlendirdigini gösterir.1850 lere kadar öz karılarını acık artırmayla satan ve buna hukukta yer ayırabilen bir toplumun özgürlük anlayısı gelişse ne kadfar gelişir.he gelişir ancak musluman olurlarsa.kadının da Allahın kulu oldugunu kabul edip emrine birlikte uyma dusuncesine ulasıp kadına refika yol arkadası diyebilme becerisine ulasabilirse.
avrupa hele amerikada tecavuz oranları herhangi bir islam ulkesinden neden onlarca kat fazla..islam ulkeleri de son cagda baya baya batılılasmadı mı.peki kadına siddet neden <aavrupa ulkelerinde musluman ulkelerinden 3-5 kat fazla .heleki egitim deviyesi son derece yuksek olan kesimlerde4 neden bu oran tavan yapıyor..
erkek egemen bir toplumun kadını cinsel öge esya olarak görmesinin toplumsal bilincaltındaki derin etkileri desem hata olmaz herhalde.erkegin bir de guc sergileme hormonu vardır dimi..modern yapısal baskının siddeti gucunu kullanmak isteyen erkekleri kadınlara yonlendiriveriyo..
SİZİN DE YAPTIGINIZ KISACA BU.bir kadının guzelliğini kendisine has kılmasını görünce cılgıuna donuyor ve asagılamaya baslıyor akılsızlıkla sucluyorsunuz yada kölelikle..yahu kasın kocasına gösterdiğini sana göstermiyor diye niye bu kadar cıldırıyorsunuz??CUNKU HEPİNİZ SAPIKSINIZ..;Allah sapkınlar guruhuna hidayet vermez.