rüya
bir gün çokkötü bir kabus görmüştüm okadar kötüki garip birşey olduğunda kabustamıyım diye hemen silkeleniyordum. bu sayede 3 aydan fazla hiç rüya görmedim ondan sonra zihnim hep rüyalarla meşgül oldu ve zamanla rüyalarımı kontrol etmeyi öğrendim. Evet rüyada her zaman rüyada olduğumun bilincinde oldum ve rüyalarımda ne istersem onu yaşadım kırlarda dolaşırken kendimi ışınlayıp bush"u boğazladım kulağa hoş geliyor ama iyibirşeydeğil rüyadada bilinçliyim.İnsan rüyasında bilinç altına attığı duyguları ve düşünceleri fark eder bi anlamda deşarj olur ve fark edemediği bazı şeylerin farkına varır ama benim için bu mümkündeğil. Ama şunu anlamama neden oldu insanın herşeyi iradesiyle orantılı irade insanın özgür olan tek yönü ve o herşeyi belirleyebilir yada zaten belirliyorda biz yeterince uğraşırsak bunu tam olarak fark ederiz. Rüyaların bir çok yönü var bunlardan biride anlamlandıramadığımız şeyleri su üstüne çıkarmasıdır. Çocukların fazla rüya görmeside bu nedenledir çocukların tanımlayamadığı binlerce şey vardır ve bunlar rüyda tekrar devinime girer mesala çocuk sevgiyi hissedebilir ama tanımlayamaz ve bu nedenle rüyada zihin bu duyguyu tanımlama ve farketme çabasındadır. Yani rüyada aslında bir düşünme şekli ve sistemidir. Ancak rüya sadece bu değildir rüyanın böyle nesnel yönleri ve bumlardan bağımsız metafiziksel yönleride vardır. Ancak fazla uzatıp insanları sıkmak istemediğimden burda bırakıyorum. Herkesin aşkın hakikate ulaşması dileğiyle Hoşcakalın
|