Ben her zaman sivil hukuku savunurum
Molla hukukunu değil!
Sen molla hukukunun uygulamasını doğru bulmaktasın, ben bulmamaktayım.
Sen idamı ve mollanın aldığı kararlar ile öldürmelere doğrudur demektesin, ben yanlıştır ve cinayettir demekteyim.
Sen 9 yaşında kız çocuklarının ırzlarına geçildkten sonra, belki 15 yaşında ki oğlan çocuklarının da ırzlarına geçildikten sonra, mollaların idam hukuklarına göre yasal dam edilmelerinisuç ne olursa olsun(ırza geçme) gerekli, caydırıcıdır diye savunmaktasın, ben cinayet, sadistlik, katillik, işkence, suçsuz, yasal ırza geçmedir demekteyim. Ve bunu yapanların, uygulayanların hepsinin erkek cinsyetinde olan mollalardır ve İslami Teokratik yasalar olarak uygulandığını savunan mollalarla aynı hizzaya düştüğünün (bir hukukçu olmaya çalışan ve bir de bayan olarak) farkında bile değilsin.
Senin bu konuda savunduklarını ben anlamaktan öte yalnızca büyük bir tiksinti duydum.
Ve bu güne kadar tanımaya çalıştığım Işına karşı tekrar değerlendirmede bulundum, dosluğumuzun böyle düşünceleri savunan bir insan ile olamayacağı kararını aldım.
Benim hem yaşama karşı, hem insanlara karşı prensiplerim vardır ve çiğnemem onları.
Ben sivil hukuktan suçsuz kadar, suçlununda, hem yaşam hakkının, hem de tekrar, yaşama ve topluma kazandırılmasının oluşturulmasını anlıyor ve savunuyorum. Can alan, yada onursuz büyük bir suç işlemiş suçlunun kısa kısas ve benim ırza geçmem ve can almam yasalaımda olduğu için mübah ve doğrudur ve ben bunu yapınca temiz insanlardanım diye bir mantığı savunan sistemler ile, yasalar ile, hukuklar ile bir insan olarak her zaman sorunum olmuştur ve olmaya devam edecektir.
Umarım senin ile artık neden dost olamayacağımı kavradın, yoksa senin fikir özgürlüğünü elbet savunuyor ve saygı duyuyorum.
Kafana göre takıl...
|