Yahu askim benim sana yine Vahyiii
geldi galiba.... kiz sen nerden biliyorsun Praktizieren etmedigimizi... yani akstin belli
5 vakit yatip kalmakla ancak MUSILMANLIK olur... Müslümanlik degil....
Müslümanlik manevilik ve hos görüdür ve aydinliktir... öyle Süleymanci yada Erbakanci kafirlik degilri.. yada Hasema ile suya girmek yada basa bez parcasi baglamak degildir... yada camiide Hocanin kicini yalamak degildir...
Gecin bunlari..... bir iki uygulamayi DIN saymissiniz sizler.....
Ben burada sizler gibi DIN AZMANLARINA karsi mecazi anlamda CIHAD etmekteyim kiiiiiii HZ. Muhammedin Müslümanligi sizler gibi degildi.... SIZLER gibi geceleyin Müslünman olmadi...
Adam tam 20 yilda Müslüman olmusken, sizler geceden sabaha Müslüman olmussunuz... yazik günah yawww....
O kadar kitap okumusken, kendimi hic bir sey bilmez görürken... SIZLER KALKMIS ALLAHIN JANDARMALIGINI yapiyorsunuz.... Yaziklar olsun sizin gibi Müslümanlara..
insanligin Yüzkarasisiniz sizler... eger sizler müslümansaniz Allah Chennemine sadece beni koysun sizleri disarida tutsun...
Mannn resmen kafayi yemissiniz sizler... kimse artik o CAHILIYET DIN anlayisni benimsemiyor... artik insanlari kandiramiyorsunuz....
21 Yüzyil aydinlar yüzyili olacak ve Cahiliyeler kenara itilecek
|