Müslimanlar Cahil Oldukca
Hiristiyan larda Alim oldukca Müslimanlar Hilafet Devletini Kuramaz.
Türkiyede insanlara bakiyorum Yasantisini ve Fitnelerini Müslimanliklan Karistirmis sabah aksam pembe diziler izliyorlar.
Dedi kodu Haftada bir Cumaya gidiyor Senede bir Oruc tutuyor sonrada ismi Hiristiyan gibi Müsliman oluyor Asker ocaklarinda kadin oynatip Raki icen Müsliman gecinenimi istersin.
Saz Calip Sarab icen Müslimanimi istersin.
Allahim neydi Günayim Türkülerinimi dersin Al birini vur ötekisine.
Bu sapiklari Mesebler yada Kuran öyle yapmadi kendileri öyle oldular.
Heykele tapip fuhus yapilan faiz yeyilen hertürlü kumar oynanan bir sistemi savunun sonrada insana tepeden Bakan Mesepsiz Züppelerimi istersin bunlar oldukca ne Hilafet Devleti kurulur nede Islam ülkesi olabiliriz.
Türkiye Edirneden tut Vana kadar küfür icinde hem sistem hemde insanlar bu küfürün icindeler.
Ne diyor Kurani Kerim Siz Nasil Saniz Öyle Yönetilirsiniz.
Millet bozukki böyle yönetiliyoruz yüzde yüz bende dogruyum demiyorum herseyi bildigimide söylemiyorum.
Kendimi mette etmiyorum ama Küfürde olan insanlari aydinlanmasi lazim.
Herkes bir birine düsman Türkiyede Almanyanin kahrini cekiyorsun izine gidiyorsun Gavur damgasi yiyiyorsun sana gavur diyende Ya Sakalli Cahil hayatinda eline gazte almamis birisi yada sabah aksam TV ler izlemis dünya benim olsun herseyim olsun hayallerine girmis insanlardir.
Kiskanma hirsss nefis dedikodu bilgisizligin cirit attigi bir toplumu doksan dokuz derece dönderib Halife Devleti Kurulacagini sanmiyorum.
|