Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.07.2005, 10:14
unknown

Standard acim yokki tazelensin :)

acim kalmadiki tazelensin güzelim.. üzülecek hissim kalmadi.. tuhaf olan ney biliyormusun sevgi gösteremiyorum artik.. sadece anneme .. beni aglatabilen tek sey o kaldi.. gercekten senin su an yasadigin aciyi yasaman lazim... yoksa yine ölümün ne oldugunu kalan insana neler verdigini yada aldigini alnayamazsin. gercekten bir insan komsusunda, kiz arkadasinda erkek arkadasinin (sosyal) ölümünü alnayamiyor... canini teslim edebilecegin insan vefat ederse anca anlarsin... ama göreceksin o kadar pozitif bir insan olacaksin (insallah) her zaman göremedigin o kapinin ardinda cok büyük acilarin olabilecegini hep bileceksin... seni cooooooook iyi anliyorum ve senin su an yasadiklarin duygularin kessinlikle sart... ben 4 ay onunla yasadim.... hic kimseyle konusmadim.. ich war wie in einem hypnosezustand... in einem wachen traum... onunla konusuyordum... hap ihm essenhingestellt.. yani fasst verrückt... aber irgentwann habe ich geschnallt er ist für immer weg.... war menschenscheu.. aber das ging alles wieder..danhabe ich einen jungen kennengelernt der versucht hat ihn aus meinem kopf zu schlagen damit er reinpasst IDIOT ... sei bitte du selbst und lässt bis du dich daran gewöhnt hasst niemanden an dich rann.. ona saygisizlik, kendine, ve ücüncü kisiye.. ........... und jetzt sind es schon 4 jahre her...