Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.07.2005, 19:12
unknown

Standard YAZIKKKKK!!!!

frankenstein ile ziyaretci defteri arasi bir kac satir paylasmisligimiz oldu bu konuyla ilgili. buraya eklemem gerektigini düsünüyorum.

TofTrikkY :

benim hic bir sey incelemeye ihtiyacim yok, gecmisde yasananlar yüzünden hic bir irka, hic bir dine bu hakaretleri iceren bir yaziyla saldirmaya hakkin yok! bir yerlerden bir kac yazi kopyalayip foruma katilmak kadar sacma bir davranis sergiliyorsun. yazik...

insanlari tanimaya ve hosgörüye davet ediyorum seni..

Frankenstein:

sen bu sacmaliklarini ermenilere anlat istersen.

TofTrikkY:

ben ermeniyim sevgili kardesim!!! gecmisde yasanan bir takim olaylari bu gibi sitelerde senin gibi olayla uzakdan yakindan alakasi olmayan insanlar tarafindan hakaret esliginde dile getirilmesi bence bizi taaa ki o zamanlara geri getirecegini saniyorsan yaniliyorsun.
evet söyledigim gibi ben ermeni asilliyim, fakat burda TÜRKÜM diye dolasan bir takim türklükle alakasi olmayan, kolyelerinde ay yildiz tasiyarak bir seyler yaptiklarini sanan bir kac arkadasimizdan daha da TÜRKÜMDÜR eminim. sen türkiyede TÜRKIYE icin iki yil askerlik yapip türk topraklarini korudunmu düsmandan??? hayir ama benim ermeni asilli dedem yapti bunu. insanlari asla ayni kaba koyma bence. her dinden her irkan iyisi de cikar kötüsüde cikar. ama ermeniler haysiyetsizdir, ermeniler serefsizdir gibi cümleleri demene izin vermiyorum! hakaret etmekden baska bir sey degil bu. senin ne farkin kaliyor soykirim yapan canilerden????? bizler okumus ve kültürlü insanlar olarak hosgörü ve barisa adim atmamiz gerekiyorken senin yaptigina bak. yazik degilmi. özür dileyecek kadar yüreklimisin merak ediyorum foruma ekledigin ve kendi kaleminden yazmayi bile beceremedigin o igrenc yazi icin???

saygilar.... isabel

TofTrikkY:

pardom yanlisim oldu! dedem zamaninda iki yil diil, dört yil türk askeri olarak senin vatanim dedigin topraklari korudu! babam 2 yil ve 27 gün bu güzel vatangörevini yerine getirdi. ayrica elinde takdirnamesi olan babamin sana selamlari var. askerlik o zamanlarda simdiki gibi 21 gün degildi. o yazini ictenlikle kiniyorum frankenstein kardesim.

TofTrikkY:

Murat Belge gibi yazarlarin yazilarini okumaya devam ettigin sürece, beyninin sulanmasina daha fazla izin vereceksin. bence daha cok tarafsiz yazilara ver kendini. gercegi kendin bul. olan olmusdur! gecmisi iki tarafdan takip et. ben soykirim vardi veya yokdu gibi iddalara girmem asla. bugünü baris icinde yasamak varken, nedir bu siddet nedir bu celal???