Irana Demokrasi Gelse Ne Deyisecek.
Sadece kadinlar basini acip sokaklara dökülecekler.
ABD de bir demokrasi ülkesi her dakikada biri öldürülüyor yada tecavüze magdur kaliyorlar.
Ya ülkemiz orda dogunun demokratik ülkesi nasil secme secilme hakkin var Irandada var bu.
Peki partileri seciyoruz o partiler 80 yildir bize neler getirdilerki.
Bir hastanelere gidin doktorlar doktor olduklari icin hava li ve kabadayilik satiyorlar ve hemsirelere asiliyorlar.
Hastaneler pislik icinde insana deyer verilmiyor sokaklarda ölü köpekler bitlenmis Eschekler görebilirsiniz.
Bir kac tane hayvan sever cikmis hayvan sevgisinden bahsediyorlar panter emel gibi göstericiler.
Avrupada oldugu icin türkiyede var bunlar peki bunlar hayvan severlermi sizce hic inanmiyorum.
Yurdun hertarafi heykellen dolu 5 milyon insan yurt disina cikmis yada satilmis yurt disindan gecimini sagliyor.
Rusya dünyanin en büyük demokrasi ülkesi Hindistan oralardada yasam kolaymi sanmiyorum.
Rusya batakligin icinde hindistanda hertürlü hastalik var temiz olmadiklari icin Müsliman hindular haric.
Ya avrupa avrupadada demokrasi sadece zenginlere yariyan bir sistemdir bir isci hakkini alamiyor iki kurus icin calistirmak istiyorlar.
Yabanci düsmanligi var ve ayrimcilar bu demokrasi ülkeleri yani cok iyi bir yoldalarda Iran cok kötü biryolda.
Kadinlara özgürlükmüs burda sormustum Arabistanda bir devenin fiyatinin ne kadar oldugunu.
Deveye karsilik bordel evlerinde calisan kadinin ne kadar fiyati ve deyeri var diye soru sormustum ve hakaretlere magdur kalmistim.
Bir bordel kadininin batida Arab devesi kadar deyeri yok.
Yani kadin haklarindan söz edenler bazi seyleri iyi gösterib bazi seyleride neden gizliyorlar.
Kadinlar bir mal olarak kullanilmiyormu bati ülkelerinde.
Onlari ciklet lastik tuj makyaz reklamlarinda soyulmus cirilciplak pozlarlan para kazandiklarini hicmi göremiyoruz.
Ahhh özgürlükkkkkkkkkk tsssssssss :O))))
|