Turgay biraz fazla atiyorsun.
Senden o kadar yasli falan oldugumu düsünerek yazman ile beni rencide falanmi etmektesin sen.
Ben senin ne baban, ne deden, ne dostun, ne yarenin, ne chat arkadasin ne her hangi bir seyinim. Sen kendin ne isen osunundur.
Kendini deyyus teriminin icindem görüyorsan o senin sorunun.
Demekki digerleri görüyorlar ve müdahalede bulunuyorlar.
Ama baskalari kendilerini deyyus olarak görmüyolar ve seslerini yükseltmiyorlar.
Eger insanlar deyyusluk yapiyorlarsa deyyusturlar.
Ne beni öyle yasli basli göstermeye calisma nede kendini yeni yetme bulug cagindaki cocuk yapma.
Senin ile fazla samimiyetten hic hoslanmadigimi umarim unutmamissindir.
Ancak bir insan olarak deger veririm sana ne fazla, ne eksik.
Bu yukardaki kara cübbeli dostlarin icinde gecerli.
Galvani adini sakladigim falan benim hic olmamistir. Halen yasaklidir o rumuz, fazla cilveli bir bayan tarafinda. Beni pek ilgilendirmiyor, ne isimler, ne kimin ne oldugu ve ne olmadigi.
Benim tek bir sorunum vardir, dini kullanarak su sayfalarda utanmazca n cirkin politikalarin yapilmasi. Hatta bu sayfalarda dikkatli bir göz kac tane devlet yikip yerine kac tane devlet kuruldugunuda okuyabilir.
Ben tüm demokrasi karsitlari ile sorunu olan bir insanim. Eger sende karsiysan senin ilede sorunum vardir.
Fazla samimi olmaktan senin ile hic hoslanmadim, bundan sonrada kisisel bir seyler yazma hakimda, sertlik yaratmaya calisma benim ile.
Kafana göre takil.
|