Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.06.2005, 23:37
eniskaya

Standard Bu kadar beni kötüledin.. hepsine AMENNA

ama ne olur gel su olaylara.... gel lütfen...

Deki arkadasim... arkadasim... zamanind Suufler HZ. Idrise yada diger Resüllere gelmistir... ama insan eliyle sonradan ilavelerle Burclar sistemi su anki halini almis...

Ve olay kapansin....

Yazilarinda belli oluyorki bunu söelmekden kaciniyorsun.... ama ben farkindayim.... öyle senin kendini 1000 kat göklerde görmenin bir Lemide yok...

kaldiki Suufun ne oldugunu ben süphesiz bilirim... Kuranin tabiridir.. "Suufu Ibrahime Suufi Musa" bunlar Kuranin tabiridir... ama olsun yine sen ögrettin sayalim....

Ben cevabimi bu sefer almis bulunuyorum... ve tahmin ettigim gibi olay senin Burclar Alemi...

Her ne kadar HZ Isaya Vahyii araciligiylada gelmis olsa... su anki hali kesinlikle Hadis kitaplariyla es degerdedir... cünkü ancak Überlieferunglarla donatilmis olan bir Ilahi sistem mekanizmasinin rekonstruksiyonu...

Gercekciligi süphesiz cok tartisilir....

Barnabas Inciline gelince... sanirim bunu konuyu bu Forumda derin bir sekilde ele almistik... hatta bir aralar
Institut für Islamfragen der
Deutschen Evangelischen Allianz (IfI)
dan Frau Dr. Schirrmacher ile bu hususta Maillestik.... ben ona Süleyman Atesin Barnabas incili hakkindaki görüslerini iletmistim....

Barnabas incili hakkindaki görüsler sabittir... sahih incil olarak görülmüyor... hatta HZ. Isanin hic bir mesaji yokmus gibi Design edilmis... ve cogu konularda hatta Kurana bile aykiri....

Sence gercek Incil... Süleyman Atese göre sahte incil hatta Kurana bile aykiri.... yani HZ. Muhammedden incilde bahsedilmesi onun gercek incil saymaz...

Olaylar bu kadar sarihtir...

Sarih olan bir seyde var... beni insan bile olsam sevmedigin... ma önemli degil... zaten öyle bir beklentim yok... yeterki tartismalar seviyeli kalsin... son zamanda üslübun bana karsi bayagi sikayet edi haller aldi..

Belkide sordugum sorulara cevap üretmede zorlandigin icindir... simdi demeki cevaplarini senin kafan almaz... den das wäre einfach viel zu Billig...

Iyi geceler