Erzurumda Bas Örtüsü.
Bu okullar kimin vergileriylen yapiliyor bu okullar kimler tarafindan yapiliyor.
O okullarda dans eylence sarki söyliyenlere soruyorum.
Benim vergilerimlen cocuklarinizi okutuyorsunuz.
Yerine gelince sizde 2000 binin üzerindeki Hocalarin paralarinin sizin vergiler oldugunuzu söylersinizya.
Sizler vergilerinize gelirgiderlerinize sahib cikiyorda biz cikamayizmi yani.
Yani ben vergi vercem basi aciklarda orda okuyacak.
Yüzbinlerce ögrenmen müdür rektörde keyif catip Okul Bahcelerinde viskilerini icecekler öylemi.
Bir Aralar Erzurumda bir Asker Ramazan ayinda Erzurum carsisinda agzina Sigara koyarak hava atiyordu bilirmisiniz.
Esnafin tekide onun anlina dom domkursunu sikmis gaztelere manset olmustu onuda bilirmisiniz.
Eyyy Asker eyy Sarhos Rektör neyinize güveniyorsunuz.
Siz Tanrimisiniz sizden korkalim yoksam ulu Türk oglu Türk lügünüzü kimse yenemezmi saniyorsunuz.
Bu millet birgün o asker ocaklarinizida basar merak etmeyin bu millet ne Fransizdan nede Ermeniden cekindi Marasta bir Örtü yüzünden türm Maraslilar ayaga kalkti ve o yenilmez dedikleri fransizlari denize döktü.
Sakin sizlerde kendinizi yenilmez sanmayin sizde birer insansiniz insan demek biraz yakismiyor ama neyse?
Bu ülke icin hicmi Bas Örtülülerin cocuklari ölmüyor.
Dedigimiz gibi siz Tanri deyilsiniz siz kim Müslimanlari yok etmek kim haddinizi bilin Fransizin kicina soktugumuz kazma sapini sizin o kiclarinada sokariz.
|