Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.06.2005, 00:24
eniskaya

Standard Cok Basit HZ Muahammed CIN vatandasi

degildide ondan....

HZ Isa Arapca degil... ARAMICE Vahyii aldi.... diger Resüller kendi dillerinde aldilar....

Önemli olan Allaha karsi ibadet ederken anlamadigin bir DILI alipta LAGA LUGA etmek degildir.... Allah bunu böyle istiyemez... eger istiyorsa o zaman o Allah degildir ve olamazda.....

Eger Allah benim ibadetimi anladigim dilde ediyor ve ben o dilde ona MILYARLARCA daha yakin olmusken, bunu DIN saymayacaksa, yani DUALARIMI kabul etmeyecekse....

Tut mir Leid aber ich brauche dann so einen Gott nicht.....

Akil ve mantigi ön Planda Tutan Islam DINI, nasil olurda bir anlasilmayan bir DILE tabi tuturlur ve INSANLARIN ANLADIGI DILDEKI DUALAR IBADETLER KESINTIYE UGRATILIR.....

Bence bu resmen SIRKTIR..... kolayi zorlastirmaktir....

Yoksa sen simdiye kadar tüm DIN arastirmalarini Arapcadanmi okudun... NEIN.... also lass die Menschen in Ihre Sprache Beeeten...... DAS IST RELIGION, DAS IST ALLAH....

Süphen olmasin hem sevabi daha coktur, hemde HZ. Muhammedin Allahi her dilden anlar... kimsenin süphesi olmasin kiiii ben Arapca namaz kilamam... ruhum buna müsade etmez....

O zaman ben CINCE namaz kilayim... nede olsa anlamiyorum... yada sarki söyliyeyim... mir ist das gleich.. ICH VERSTEHE ES JA NICHT