Ek Olarak!
Asagilar da okudum bana atfen sokusturulmus yazilarinin arasindan.
Sen gercekten cahilsin, cahilligin seni ard niyetli ve ön yargili yapmis. Senin ben o ilk yazmaya calisdigin dönemi ve yazarken ne büyük zorluklar cektigini bilen ve dogru yazabilmen icin sana cesaret veren bir kisiyim.
O dönem ne cirkin bir küfürcü oldgunu da bilirim senin. Simdi o küfürlerini yalnizca azaltmissin ama o küfürlerin o cirkinligi oldugu gibi hem hitaplarinda hem yazilarinda ve hem de kültüründe durmakta.
Aklin sira bura da kafana takilan ama genel kültürün, bilgin ve egitiminin yetmedigi bir insan ile ben senin ortacag din anlayisinin dogrulugu icin o sahis yada sahislari bilgilerim ile sarsacagim.
Sen hic sark kurnazi diye bir deyim duydun mu?
Duymadi isen köylü kurnazi diye yazayim, sen onlarin o en ilkellerindensin.
Almanyanin yasakladigi Vakit gazetesini günlerce burada aktardin, vaybeeci cok egitimli görevlilerimiz hissetmediler bile, eminim ki o gazeteninic isleri bakanligi tarafindan yasalandigindan da bir haberdirler.
Iyi oku Elazigli, ben yasamimda benim icin yanlis buldugum her seyi feristah bile olsa karsimda söylemekten yazmaktan asla cekinmem. Hangi konu olursa olsun....
Ama insan her seye zirt, pirt atlayarak dogudur, yanlistir diye ortaya cikmaz. Senin veya diger tartistiginiz insanlarin her seyi kavrayabilmeleri icin cok uzun zamanlara ihtiyaclari var.
Ama insanca dürüsce diyaloglarin zaman sorunu olmamalidir.
|