Atatürke DIN düsmanidir dinyen DINSIZDIR
cünkü cocuklugundan beri OSmanli DIN anlayisi icerisinde yetismis olan, annesi Molla diye bilinen bir bayanin oglu dinsiz degil... ama piyasada dönen safsata DININe inanmamis birisidir.... inanmasi mümkün degildir...
Hatta DInin orijinalini anlayabilmek ve insanliga tanitabilmek icin Diyenti kurmus ve dünyada ILK DEVLET ÜSTADI olarakta
YÜCE KURANI KERIM MEALI VE TEFSIRINI YAZDIRMAK ÜZERE... ELMALILI HAMDI BEYE EMIR vermistir...
Yani Elmalili Handi Bey... Atatürkün emri üzerine Kuran Tefsiri calismlasini yapmistir....
Bui demektirki, Atatürkün ve yakin arkadaslarinin kurdugu sistemde DIN yesermis ve su aniylede dünyanin en kaliteli ve en bilgin ISlam ALImlerini barindiran biur medeniyetler devletine üya bir devlet halini lamisiz...
Bunun en iyi göstergesi ise, au an yürürlüge girmis olan yeni TCK nudur.....
Eski koskusmus ve Safsata DIN anlayisindan uzak ve Kurandaki Orijinal DIN anlayisina geri dönen bir millet olarak, yolumuzda emin ve huzur icerisinde ilerlemekteyiz....
Bizlere Medeniyet yakisir, Safsata ve Cahiliyet degil...
Atatürkün o ünlü sözlerini bir kez daha hatirlayalim...
Neden ben bu kadar yıllık bir yükseköğrenim gördükten, uygar yaşamı ve toplumu inceledikten ve özgürlüğü elde etmek için hayatımı ve yıllarımı harcadıktan sonra cahillerin seviyesine ineyim. Onları kendi seviyeme çıkarırım. Ben onlara değil onlar bana benzesin
|