Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 31.05.2005, 16:32
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard KEIRO!

Kerio O Küfür olarak geliştirdiğin!

Sayfanın suyu çıktı.

Sen bozmak ve bozulmaktan bahsetmektesin, sen cinsi bir sapık mısın? sen homosexül misin? eğer öyle bir eğilimin ve özlemin varsa , homosexül bir sayfa var seni bekleyen neden gidip orada bu eğilimini ve özlemlerini gidermeye çalışmıyorsun. Biliyorsun ki aktif ve pasifte olsan o tür eğilimde sonuç olarak Homosundur. Sanma ki bu eğilimde olanları aşağılıyorum istedikleri gibi hayatlarını yaşamalarını da desteklerim, ama o eğilim de olanların senin gibi gizli Homosexüellik yapacak kadar korkak olabileceklerini düşünmüyorum. Yok ben bir HOMO değilim diyorsan o endamlı ve değerli eğilimini belirten kelimelerin ne anlama gelmektedir? Hadi pis bir Küfür yaptığını düşünsen bile hazret, o cümlenin içinde ki o eğilimini dışarıya vurmaktan başka bir anlamı yoktur hem psikolojide, hem SEX araştırmalarında.

Yok ben o tür küfürleri hocalarımdan ve dini seminerlerden kaptım diyorsan sen ucuz ve basit edilgen bir insansın. Çünkü dinin temel yapısı olan güzel ruhlu olmayı, kendini hem ruhsal hem vücutsal temizlemeyi ve temiz tutmayı başarma denilen meziyetlerden çok uzaksın. Yaşın kaçtır bilmiyorum ama kişiliğin ve ruhun ve dilin pislikle dopdolu.

Sen dindar olsan ne olur, sen din alimi olsan ne olur, sen Müslüman olsan ne olur, daha insanlara saygılı olabilme denilen yüce bir erdemlilikten uzak olduktan sonra.

Sen yalnızca pis bir küfürcü ve küfürbaz değil, şiddet eğilimli ilkel bir kişiliksin, bilgin tıkanınca, yetmeyince tehdit, küfür ve şiddet yapmaktasın. O kafanın içinde taşıdığın yalnızca bir et parçası değil seni yönlendiren, geliştiren, ilerleten şeyin adı beyindir.Onu kullanmasını bilmeyen insanlarda çıkar bu tür davranış bozuklukları. Sen beyinsiz misin at sinekleri gibi.

Sen bir ulema mısın insanları geliştireceğini eğiteceğini düşünen, senin önce kendinle, davranış bozuklukların ile bir hesaplaşman düzeltmen gerekmez mi?

Senin savunduğun, okuduğun, öğrendiğin kutsal kitapta bunlar mı yazılı? Bu tür pislikler yaparsan toplum içinde daha iyi insan olur musun demekte o kutsal yazılar? Daha dürüst bir Müminliğin yolu küfürden, tehditten, şiddetten geçer mi yazmakta o kutsal kitapta?

Ben öyle şeyler yazmadığını biliyorum, öyle şeyler yazacak kadar ucuzlamadı daha henüz kutsal kitaplar, ucuz olan, ucuzlayan sensin, dindar olmayan, Mümin olmayan senin davranış bozuklukların. Demek sen Tanrıya ibadet ederken tertemizsin insani ilişkilerde, kavgacı, küfürbaz ilkel bir insansın. Tanrı sana dini diğer insanları aşağıla, küfür et, tehdit et, bunlarla da çözüm olmayınca ŞİDDET uygula mı demekte.

Ben senin Tanrıya inandığından şüphe duyuyorum, sen kendi ilkelliğine ve cahilliğine tapmaktasın ve sivil, uygar bir insan değilsin.

İnsanları karanlık düşüncelere itmekte, düşünmelerini engellemeye çalışmakta, tabularını korumakta, kendin gibi zır cahil ve ilkel bırakmaya çalışmaktasın.

Sen bu eğilimini şöyle bir kalem geç hazret, önce bu sakat eğilimlerinin dışında adam gibi adam olarak bilgilerini sun da o değerli bilgilerinden Feyze alalım.

Demek sen insanları bozarsın, neyinle? çükünle mi, karanlık bilgilerinle mi, bozuk kişiliğinle mi, neyinle bozarsın? Hiç bir gelişmiş insan geriye dönmez, gelişmemiş insanların ne davranış bozukluğunu, nede bilgisini yaşamının arasına sokar. Sen önce o ulaşamadığın, bozmaya çalıştığın insanlara yaklaşabilmeye çalış.

Yazda o aydınlık bilgilerini Feyze olalım aydınlanalım sayende. Bozma işlerini sana bırakıyorum.