Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.05.2005, 19:30
Benutzerbild von ahey
ahey ahey ist offline
Neuer Benutzer

Standard fenerden bir bok olmaz.

her sene bildigim fener basinin pohpohlamasi ile, federasyon öpücükleri ile bide süper hakem atanmalari ile ligi götürdümü, avrupayi feth edecek falan filan yazilir. her senede realite yüzlerine vurur.

gecen sezon 9 puan alinca kacirdik demekde abez.
ahi gitmis vahi kalmis bir Pragi zoru zoruna yenmekle birsey yaptik zanetmekte tuhaf, gerci tirana zaferi ile esdeger tarihinizde yazar artik.
sonra vay prag ManUdan puan alsaymis o zaman fener gecermis, ManU o zaman sanki bebelerini oynatirdi size karsi.

bide fener 4 kere katildi CLe diyip sanki 4 kere elinde o firsatmis gibi aktarmakta bir baska marifet. 2 kez de ön elemeyi gecememek var fenerin tarihinde.

ah bi fenerin öneleme oynama karari ciksaydida görürdüm ben sizi o zaman. Inter ManU v.s. sizi hasalat edip cup UEFA kupasina ordanda 3. turu görmeden cup eve.

gecen sene grubunuza Prag gibi dandik takimi düserek UEFAya katilmayi garantilediniz. oda belkide en kolay UEFA senesiydi, orda bile Allahin Zaragozasini gecemediniz.

bizim mirasi bol keseden harcadiniz, sayenizde bir sonraki sene 3 takim sadece gidecek avrupaya.

Avrupa öyle bizim lige benzemez, ne MHK, ne federasyon nede basin bir bok yardim edemez size.