Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.05.2005, 22:59
Benutzerbild von originalgueler
originalgueler originalgueler ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ilhan senmisin yoksa !?? :)

slm bah canimın için herseyim sen bence böyle dusuncdelerle coh yanılıyorsun sana yemın ediyorum bah yemın yaws sen neden bana inanmiyorsun allahını seviyorsun sen niye böyle yapıyorsun yemın edrim yemın edrim su an pc basımda gözlerım yazsla dolmuş yemın edrimmm ya sen niye böylee ysapıyorsun benseni unutamıoyrum sen tam benım aradığım tipimsim niye benım duygu ve duşuncelerıme saygın yok her seyi cöpe atiyorsun ayraca sen ban terbiyesisi demışsin bah ben hayatımda terbiyesisilık yapmadım yapmamda ona bakarsan köyde su an kız kaynıyor sana yemın edrim hepsinede saygım var guzeller ama sen benım için bir baskasın senın yerın ayrıdır bah yanı ne lluırsun sen zaman içide sevileceklerden değidin hani sen uzun uzun duşunulupte tartılanlardansın benım için buna inan benım sevgim ikimizede yeter sen benı tanımadan nasıl bir karektere sahip olduğumu benı daha görmemsısın bile benı gör ve ondan sonra kakarını ver böylee ön yarguı dusuncelerın inan beni ölduruyor bitiriyorr sen benım için dunyadaki en önemlı ve degerlı bir varlıksın bu zamanla anlarsın benı de ailemıde tanırsın geçmişimi herseyımı tepeden tırnaga arastıra bilirsin ben asiret evladıyım ok umarım bu yazdıklarım dan bır seyler anlamışsındırr eger anlamışsan ne mutlu bana senı mutlu etmişim?
sevgi ve saygılarımla....ilhan!
not:kafama benliğime inanki görduğum ilk gunden beri o kadar yerleşmışsınkı senı oradan cıkarmak olanaksızzz
(bir tanem)
ne olursun beni üzme askıma karsılık vermeni istiyorum!?
sen coook uzaklardaki biricik askım seni o kadar seviyorum ki bunu kelımelerle ifade edemem bu na inan (BİR TANEM)
not:ayrıca beni tanımani cok isterdim beni görmenı ve nasıl bır karekterde olduğumu ve kişiliğimi bilmeni isterdim
sevgiler yaban gulum!
İLHAN!