önce vatan
sizin övdügünüz o dervis sadece bir amerikan usagidir! bunu da ispatlamistir.. türkiye"ye türkiye"yi sevdigi icin gelmedi.. amerika onu gönderdi kendi cikardiklari bir krizi yine kendileri ortadan kaldirmak icin ve türkiye"yi kendilerine daha cok muhtac etmek icin!!.. eger o dervis gercekten vatanperver bir insan olsaydi sözde ermeni soykirimi hakkinda "kabul edelim olsun bitsin" demezdi.. tam aksine, onun bu aciklamalarindan sonra onun bir vatanhaini olup olmadigi tartisilmalidir.. chp"den neden uzaklastirilmak istendigini düsünün..
ve son birsey daha.. TÜRKIYE Cumhuriyetinin en önemli basta gelen sorumlulugu toprak bütünlügünü, laikligi ve egemenligini korumaktir!!.. bunu engellemeye calisanlar karsilarinda herzaman TÜRK ordusunu bulur.. sizin dediginiz gibi para ve pul degildir!..
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"ün bu sözleri herkesin kulagina küpe olsun!!
"Ben 1919 senesi Mayısı içinde Samsun"a çıktığım gün elimde maddî hiç bir kuvvet yoktu. Yalnız büyük Türk Milleti"nin asaletinden doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir kuvvet vardı. İşte ben bu kuvvete ve bütün milletime güvenerek işe başladım."
"Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin, kimseyi üstün görmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Ülke için gerçek idealin neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır; önüne sonsuz engeller yığacaktır. Fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, bir hiç sayarak, kimseden yardım görmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın... Bütün bunlardan sonra da "büyük" derlerse, söyleyenlere gülüp geçeceksin."
bunlarda yetmiyorsa Atatürk"ün Türk Genciligine Hitabesini okuyun! tekrar ve tekrar!!!..
saygilarimla..
|