Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.05.2005, 03:31
Benutzerbild von frankenstein
frankenstein frankenstein ist offline
Neuer Benutzer

Standard TABI TABI; KURAN BARZANININ......

dedesinin dedesine inecekmismiste, nasilsa araplar zazalari dolandirmislarmis.

birde hem üstelik, Firaunun dedeside kürtmüsmüs, onu misirlilar zorla kicina fil yaragi sokarak asimile etmislermis.

birkeresindede, kürdün birisi cukurovaya pamuk toplamaya gittikleride ayaginda cok acayip bir kasiti hissetmis. hizir o kürdün
yalvarmasina dayanamamis ve ona demiski, git ayagini tuzlu deniz suyunda yika. adamcagiz
kayanin birinin üstüne cikip ayagini yikarken, birden arkasinda bir köpek havlamis. kürt korkarak akdenize düsmüs. simdi ne yapsin garip. cirpinirken yanina bir kocaman bir balina yaklasmis. kürt zor bela cikmis balinanin üstüne ve canini kurtarmis.
amabalina onu denizin ortasina dogru götürmekteymis. gitmisler gitmisler cebeli tarik bogazindan gecmisler. o kürt acliktan
ölmemek icin martilarin sictigini yemis ve
kuvvetlenmis. önce küzey kutbuna varmislar.
bu arada bir mucize olmus ve kürt genclesmeye baslamis. buna bir eskimo kizi asik olmus.
kürt demiski, askim bana buralar cok soguk geliyor, biraz güneylere biryere gitsek ve orada yasasak? tabi hayatim demis eskimo kiz. atlamislar kayiga ve varmislar st. petersburga. orada bir oglan cocuklari olmus.
o gece hizir bu kürdün tekrar rüyasina girmis ve demiski, senin oglan cok önemli bir insan olacak, düyayi degistirecek. gercektende cocuk cok ama cok akilliymis. daha ilk gün
demiski, baba benim adimi albert koy! adam olurmu öyle sey diyecek olmus ama brden rüyasinda hizirin kendisine dedigi aklina gelmis ve cocugun adini albert koymus. sonra eskimo kiz cocugu almis ve ortadan kaybomus.
bizim gariban kürt karisini araya arya giderken, tekrar kendini cukurovada bulmus.
amerikanlar japonyaya atom bombasini attiklarinda hizir tekrar kürde görünmüs ve demiski, sana söyledigim gibi oglun dünyayi degistirdi. alber eisten senin eskimo kizdan dogan oglundur.