arsena KÜSTAH arsena
evet arsena terbiye millete serefsiz gurursuz diye hitab eden senin gibi KÜSTAH BIRImi bana ögretmeye calisiyor??
senin askin belki türk ama ayni kafa olduguna göre senin gibi hayatin icine girmemis herzaman gerilerden gelmis hatta zanediyorumki senin görüsün neyse oda ayni olmaya calisiyor yani acik ve net olarak yagci yada LIGHT bunun gibileri türk erkeginin 3 te 1 etmez cünkü bizler nasilsak öyleyiz
berlini anlatirim nedenmi cünkü ya sen hayati bilmiyorsun yada köyde yasiyorsun...ben haddimi bilen bir insanim kisiligim oturmus gayet olgun birisiyim..bu konularda seviyeli bir sekilde tartisilir ancak sen terbiyesizlesmeyle beraber bunu bir tartisma platformundan cikarip ACIK BIR SEKILDE kavgaya itensin
yanlis kisiler catar yada carpmaz inan bu seni hic ilgilendirmez özel hayatimin bir parcasini dahi sana anlatmaya ihtiyac duymuyorum cünkü yazdiklarin okadar BASITTKI
hayatin sartlarini senden cok daha iyi bilen birisiyim arti sendende cok daha TERBIYELIYIM
benim dünyam dolu dolu gcerken senin dünyan iste böyle CAHALETLE GECECEK
bu devam edecek istesende istemesende...yani görüslerimi yazip elestirilerde bulunucam engelleyemezsin
|