Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.04.2005, 21:06
Benutzerbild von askdelisi21
askdelisi21 askdelisi21 ist offline
Neuer Benutzer

Standard arsena FAZLA KENDINI ZORLAMA

ilk basta kafadan atma degil hayattan alintilar CANIM

ha bu arada on türkü yerin dibine sokarmis askin inan senin askini benim gibi bir türk sadece 4 katlayip 8 e böler NERDE görülmüs bir yabancinin türke dokunabildigi:-))) inan belki köyde yasiyorsun ama inanki metropol olan berlinde türkler bütün yabancilari SAMAR OGLANI YAPMIS bir sekilde bu nedenle yazdigin komik :-)))

size ne diyorsun yahu..burasi tartisma elestiri formu bende bunu yapiyorum kaldiramiyorsan defolup gidebilirsin TÜRKLERIN BEGENMEDIGI BAYAN.

ha karakterli türk erkegi var ve bu nedenle senin gibilerine bakmiyorlar bu nedenlede bizlerin istemediklerini yabancilar aliyor
:-)))

baska seceneklerdede bulunmak zorundalar zaten :-)) herkezin yarasi felan diyorsunda alakasi bile yok yani yabancilarla gezen senin gibi bayanlarin yanimda yeri yok zaten.ha ama burasi forum elestiri vesaire bu nedenle tartisiyorum bu konuyu isine gelmiyorsa ASIL SENIN YARAN VARSA DEFOLUP GIDEBILIRSIN.

milletin terbiyesini takinmasini istiyorsunda burada asil TERBIYESIZ kendinsin bunu ama hic fark etmedin degilmi.....ben terbiyesizlessem buraya sen 40 yil ugrayamazsin....(sünnetsiz arkadasinda kurtaramaz)