Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.04.2005, 18:41
Benutzerbild von derschwarzemann
derschwarzemann derschwarzemann ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

iki unsurdan kayip ettik, bla bla bla, kabulenin artik orasi bizim icin artik deplasman degil. rüstü kova gibiydi evet, tuncayda yine deli danalar gibi kosup ona buna carpip sakatlamaktan haric birsey yapmadi (Allahtan bu sefer Cordobaya carptiginda sakatlamadi, yoksa saracoglu Panteri Pancuyu görme ihtimalimiz olamiyacakti), ama azize ablasindan emirlerini alan bülent fenerlenk (gelenkt von fenerbahce daher der name) size maci kazandirmak icin herseyi yapti, ufak dokunmalarda direk verdigi serbest vuruslar fb lehine, degil ayni daha siddetli olan faullerde Besiktasim aleyhine verilen devam kararlari, mümkün oldugunca ceza sahasi etrafindan faul verme gayreti, penaltidan önceki pozisyonda Ahmed Hassana yapilan faulu vermemesi (ortadanda önce), penalti karari, daha ceza sahasi bosalmadan Cordobaya zaman geciriyormus diye verilen ikinci sari ve akabindeki kirmizi kart, 8 dakika uzatma gayreti, fbli denize carpan topa korner vermesi v.s.
bunlar yüzünden bu galibiyet cok manali, haksizliklara alinan galibiyet.

beceriksizlik ve sansizlik demissin. hani beceriksizlik icin Koraydan biraz sut cekmeyi ögrenin, kaleye Pancu gireli bir sutunuz var. sansizliga gülüyorum dogrusu, bir takim 3 oyuncu degisikligini yapmis ve kaleye futbolcu giriyor, penaltin var, rakip bir kisi esik, bundan daha iyi sansmi olur. bide Manchester Lyon maclari dediginde beni tam kopardin. Avrupa sizin neyinize.

Riza hocaya küfür edilse bu kadar asagliyici olmazdi, o gün o stadta kac kapici vardi onu merak ediyorum. ama Besiktasim 4 tane kalin kalin süt siselerini iade ismarlayanlara. kendisine fenerbahce cumhuriyeti deyipde bölücülük yapanlara az bile yapmis Carsi, ellerinize saglik.
sizin baskan niyese hic kendisine sormuyor bana niye her yerde küfür ediyorlar? denizliye gidiyor küfür, kayseriye gidiyor kendisine küfür, memleketi Diyarbakira gidiyor küfür. acaba neden kaynaklaniyor bir sorsun kendisine.
bide demissinki sizin stad hep kapaniyor bizimki kapanmiyor, fenerasyon degilde federasyonda diye birsey olsaydi, sizin kendi evinizde oynadiginiz mac 5 parmagin sayisini gecmezdi.

SENEYE KALE BOS!!!!