Arkadasim... ben Kuranda yeri olmayan
neyi söyledimki simdiye kadar ?????
NICHTS..... cünkü bunlari ben degil uzmanlar sölüyor....
Mesela basin agirdigi zaman bir doktora gitmene gerek yok... iki aspirinle gecer, ama aspirin nedir ne icindir, basagrin ne sekilde oluyor ve neden olyur bunlari gidip kasaba sormuyorsundur galiba.....
Tibbi sorunun oldumu doktora gidiyorsun, olay bu kadar basittir...
Sende dinde sikinti icerisindeysen, bir seyleri bilmiyorsan aynen vucud hastaliginda Ilahiyatcilara gideceksin.... HURAFECILERE degil.....
Yahu sen bunu ne zaman anlayacaksinki.....
Kuranda yeri olmayan sey din degildir... din olamaaaaaaaaaazzzzz olay bu kadar basittir....
HZ. Muhammedde Kurandan baska bir seyi aciklamadiki... also wo ist dein problem ?????
Ben sizleri anlamiyorum gitti.... piyasada dönen Hurafe dinini HZ. Muhammedin dini zannediyorsunuz.......
Hadilser din degildir... hele hele Kurana uymayani ASLA HZ: MUHAMMEDIN sözü olamaz......
O yüzden Hadis sunu demis bunu demis... ist mir Egal.. ne demisse demis... Resül degil, insanoglu yazdi... olay bitmisitir...
kaldiki HZ. Muhammed Kurani yeterli görürken, sizler nasil olurda Kurani yeterli bulmayip... RESÜLÜN yazdigi kitaplar olmayan Hadis Hurafe kitaplarina inanir ve onlari KURANIN üstünde tutarsiniz.....
Bence bu Allah katindaki dinlerin ortak Teolojisini anlamamaktan geliyor..... burada Kuranin ruhunu anlamak sarttir....
|