Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.04.2005, 19:48
Benutzerbild von frankenstein
frankenstein frankenstein ist offline
Neuer Benutzer

Standard @@@@@@@@@@@@@@@@@

Tesekürler sorun icin, bende konuyla hic ilgilenen yok diye kahrimdan catliyordum.
Ulamalarimiz mezhep ve tarikat savasinda kahramanca vurusmaktalar biliyorsun.

Aslini sorarsan, bende fazla bilgi sahibi degilim. Bilgiler genelde tarafli ve amacli.

En tarafsiz kaynaklardan kabuledilen Ihami Soysal"in kitaplarindan alintilara göre
masonlar türkiyeye kesin hakimler.
hangi gazetede okudugumu aradim fakat bulamadim. Ona göre, il Emniyet Müdürlerinin yüzde doksandokuzu, dikkat ederseniz, herhangi bir müdür degil´´ il emniyet müdürleri,
öndegelen siyasetciler, MIT"ten yüksek memurlar, Büyük sehirlerin belediye baskanlari, gazete sahipleri ve yazarlar genelde masonlar.

Yani devletin güvenlik gücleri bunlarin emrindeymis.

ABD"de is- ve lobicilik cevreleri genelde yahudi olduklarina göre, siyonizm dünyaya hakim durumda. Almanyada bile etkilerini günden güne artiriyorlar.

Ta osmanlinin son dönemlerinden itibaren, masonlarin türkleri, türklerin masonlari kullanma
düsüncesinde olduklari kesin. Bizim mason efendiler ne kadar biz temiziz deselerde,
kanaatimce, siyonizmin hizmetindeler. Iyi yapmislardir kötü yapmislardir cekismesini bir yana birakip incelemek lazim. Güvenlik acisindan, herseyden önce gerekli olan sey, bu mason localari ve yan kuruluslarinin kayit ve belgeleri, uluslararasi iliskilerinide kapsayacak sekilde elden gecirilmelidir. her cemiyet gibi masoluk localarida calismalarini acik tutmalidirlar.
Bu her seyden önce masonlugun selameti ve milliligi icin kacinilmazdir. Cagimizda,
kapitalizmsiz, kapitalist ve kapitalsiz, uluslararasi iliskilersiz ekonomi düsünülebilirmi?
Bugünki kullanilan teknonolojilerden tutta, kanunlarin yapilmasina kadar herseyde yahudiler
öncülük etmislerdir. Bizler malesef en cok mezhep ve tarikat kavgasi yapmayi becerebiliyoruz.
Öyleyse, bizim bazi dinci ve kendini milliyetci sayan bagnazlarimizin bagirmalarina fazla kapilmadan, bu sorunu ortadan kaldirmaliyiz.

Nasil kapitalizm en gecerli ekonomi yöntemi ise, islamda en son ve kapsamli dindir.
Ben, bir akliselim müslümanin, islami birakipta museviligi tercihedebilecegini pek inandirici
bulmuyorum. Sayet bunu yapanlar varsa, onlar cikar pesindedirler.
Nasil siyonistlerin büyük israil idealleri varsa, türklerinde, kendi idealleri var.