Ben Türkiye"deki kommunistlerden söz
ediyorum ve onlarin büyük bir kisminin Alevi kitlesinden olanlarindan. Aslinda bu konuda anlatilacak yazilacak cok sey var ama Senin anlayip algilayacagindan süphe ederim. Üstad dedigin said-i kurdi bir kitapi bir kere okurmus bir daha okumasina gerek kalmazmis, cok akiliyimis, cok bilge bir DEHA imis imis.. imis...imis..
Ayni kisiden mi bahsediyoruz. Istanbul sokaklarinda dal dasak dolasan, trenleri ve tren istaysonlarini SEYTAN ICAATI olarak yorumlayan, radyolardan cinlerin sesi geliyor diyerek aciklamada bulunan kürt saidten mi bahs ediyoruz. Sözüm O"na "Bedüüzaman" dan mi, asrin harikasindan mi ;-))), nur risalelerini sen hic okudun mu? Ben okudum ve okunancak hic bir yani yok, sirf zaman kaybi. Sayi seyh öldügünde, daglar bile sallanmis degil mi, ne bicim de seyh mi yawww. Sizler hep böylesiniz zaten, ortalikta nerde bir akil hastasi dangalak var O"nu basiniza adam edersiniz. Söyle bakiyim, madem ki, ASRIN HARIKASI IDI DE, NASIL OLURDA ASRIN HARIKASI YENI ICAATLARI SEYTAN ICAATI OLARAK DEGERLENDIREBILIR? KENDISI O NE ICAAT ETMIS BAKALIM? ANCAK ISYANLARDAN BASKA, KÜRDISTANI KURMAK ICIN? SENIN O SEYHIN, INGILIZLERIN ADAMI IDI, BU ZAT-I MUHTEREM YÜZÜNDEN MUSUL VE KERKÜK ELDEN GITTI. BENIMLE VATAN MILLET SAKARYA EDEBIYATI YAPMA COK FENA KARIZMANI CIZERIM. HANI NELER YAPMIS BAKALIM ANLAT?
Bir de ben anlatirim o zaman. Insanlarin algilari insanlarin olgularini belirlermis. Senin seyh dedigin sallyali sümüklü hanzoyu adam mi zanediyorsun. Padisah"in karsina cikipta dogrudan kürt devleti istemisini bir sey mi zannediyorsun?
DAHA DOGRU DÜRÜST TÜRKCE BILE OKUYUYUP YAZAMAYAN BIR DANGALAGI ZAMANIN HARIKASI ILAN EDIYORSUNUZ. O"NUN TÜRKCE SEVIYESI HER IKINCI SINIP TALEBESINDEN BILE DAHA AZDI BU "DEHA"IN.
|