Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.04.2005, 14:02
eniskaya

Standard HZ. Muhammedi inkar etmiyorduki

hic duydunmuki ben HZ. Muhammedi inkar ediyorum veya banzeri aciklama......

Kaldiki Sefaat edecek olan HZ. Muhammed degil yalniz Allahtir.....

Üstelik Allaha iman edenlerden ve aihret gününe inananlardan cennete gideckeler var....

Sen Sirk diyorsun ama Kuran öyle demiyor....

Bak bakalim Kuranmi daha iyi bilir yoks asenmi....

Kaldiki sen Muhammedin ismini agzina almakla Cennetlikmi oldun simdi ?????

Hayir olmadin.. eger SDalih Amelin yoksa Müslüman kelimesi seni kurtarmayacak.... kurtaramazda...

Bak arkadasim...

Zümer 44
De ki: "Sefaat, tümden ve sadece Allah"indir. Göklerin ve yerin mülkü/yönetimi O"nundur. Sonunda O"na döndürüleceksiniz."

Bakara 62
Su bir gerçek ki, iman edenlerden, Yahudilerden, Hiristiyanlardan,Sabiilerden Allah"a ve ahiret gününe inanip bariþa ve hayra yönelik is yapanlarin, Rableri katinda kendilerine has ödülleri olacaktir.Korku yoktur onlar için, tasalanmayacaklardir onlar.

.........

Yahu arkadas Bakara 62 hayira yönelik iyi isler yapanlari ödüllenrirecegim derken... sen sikiysa Papayi veya beni Cennetine sokma....

Kladiki Ali-Imran 113-114
113. Ama hepsi bir degildir.Ehlikitap içinden Allah için bad kaldiran/Allah huzurunda el baglayan/hak ve adaleti ayakta tutan/kalkinip yükselen bir zümre de vardir; gece saatlerinde secdelere kapanmiþ olarak Allah’in ayetlerini okurlar.
114. Allah’a ve ahiret gününe inanirlar, iyiyi-güzeli emrederler, kötüyü ve çirkini yasaklarlar.Hayir islerde yarisircasina kosarlar.Iþte bunlar hayra ve barisa yönelik hizmet üretenlerdendir.

Demekki dostum tüm insanligin cinde dini ne olursa olsun Iman edenler vardir ve bu insanlar saaadece güzellikler icin yasarlar ve yalniz Allaha ibadet ederler ve Sefaati ondan beklerler....

Dinler kendi aralarinda ise... buirisi Isayi göge yollar digeri ise Muhammedi göge yollar.. kaldiki her ikiside Hurafedir uydurmadir....

Bunlari sen simdi anlayamazsin... belki günün birinde zamanla din düzelir ve sende yasar görürsen anlarsin....

Olay dinlerin Teolojisinde yatiyor